Vedere mai buna cu HAPPYEYES

In brosura Ladys cosmetice in sectiunea remedii naturiste – suplimente nutritive, veti gasi gama de produse Happy: Happyprostate, happyginseng, happyantistres, Happyanalgezic, Happysinus, HappyEyes, etc.
Happyeyes este un supliment alimentar ce contine: Vitamina C, gluconat de zinc, extract hidroalcoolic, din funze de Ginko(Ginco Biloba), extract din parti aeriene de silur, extract apos din frunze de ceai verde, vitamina E, extract din radacini de turmeric, amidon de porumb, vitamina A, vitamina B2, vitamina B6, vitamina B12. Acestea sunt o parte din ingredientele continute de Happyeyes.
Datorita continutului de vitamine( B2, B6, B12, A, C, E), a extractelor vegetale (turmeric, luteina, silur, Ginco Bilboa si ceai verde), Happy Eyes este benefic in prevenirea iradierii ochiului (monitor Pc, Tv) si ajuta la protejarea ochiuluiimpotriva radiatiilor si a radicalilor liberi de oxigen. Este cea mai complexa formula pentru sustinerea sanatatii ochilor.

CLIC PENTRU INSCRIERE GRATUITA


Pentru mai multe informatii despre Happyeyes accesati magazinul online Ladys Cosmetice AICI, iar daca va hotarati sa cumparati acest produs sau orice alt produs Ladys nu trebuie decat sa creati un cont de client AICI fara obligatii, imediat ce va creati contul un catalog va fii expediat catre Dvs absolut gratuit. Nu sunteti obligati la comenzi lunare, comenzile minime sunt de 10 lei, comenzile de peste 50 de lei sunt livrate gratuit la Dvs acasa, comenzile de peste 65 de lei primesc discount incepand de la 5% pana la 35%.
Herbal Kraft- produse la standarde internationale de calitate.

error: Content is protected !!