Tipuri de piele

Ne nastem cu un anumit tip de piele. unele persoane au o piele prea groasa sau prea uscata, iar altele nici prea grasa nici uscata.

Se disting trei categorii de piele(ten): ten normal, ten uscat, si ten gras.

Tenul mixt este un ten combinat, cu portinuni grase pe frunte, nas, barbie.

Tenul uscat: piele subtire, fina, fragila, usor iritabila, uneori presarata cu riduri fine. Se descuameaza usor, prinsa intre degete este lipsita de elasticitate si rezistenta. Glandele sebacee sunt mici sau lenese, deaceea secretia de sebum este insuficienta.

Este recomandata demachierea cu emulsie sau creme grase, iar dupa spalare se va aplica o crema nutritiva.

Tenul gras: piele lucioasa, aspra, lipsita de suplete, unsuroasa iar cu timpul capata aspectul unei coji de portocala si devine galbuie. Din cauza excesului de sebum se formeaza puncte negre si cosuri. Se rideaza mai greu, dareste lipsita de suplete si fragezime.

Numai dupa o determinare corecta a tenului se poate aplica atat tratamentulcorespunzator cat si produsele cosmetice adecvate.

In catalogul Ladys gasiti produse pentru orice tip de ten. Produsele Ladys le puteti achizitiona in urma inscrierii in magazinul online. Inscrierea este gratuita si fara obligatii la comenzi, comanda minima este de 10 lei, la comenzi de peste 50 de lei transportul este gratuit, iar la comenzi de peste 65 de lei aveti discount de 5% pana la 35%. La fiecare comanda primiti catalog si pungi pentru cadou gratuite.

 

error: Content is protected !!