Produse pe baza de usturoi de la Farmasi

Produse pe bază de usturoi și capixyl. Farmasi Cosmetics produse pe bază de usturoi și capixyl pentru regenerarea și creșterea părului. O gamă de produse cosmetice în oferta Farmasi, Dr C Tuna.

Precizăm că aceste produse nu miros a usturoi. Sunt bazate pe uleiul esențial de usturoi, nu conțin parabeni, sau alte substanțe neprietenoase cu organismul uman. Beneficiați de o reducere de 30% față de prețul de catalog, pentru fiecare produs Dr. C. Tuna. Reducerea o obțineți doar după înscriere Farmasi.

Înscrierea în magazinul online nu vă obligă la absolut nimic. Creați un cont de consultant(client) și aveți reducere. Comandați doar produsele dorite.

Puteți comanda produsele pe bază de usturoi și capixyl accesând linkul de mai jos. Pe lângă produsele dorite veți primi și catalogul cu pagini parfumate.

Produse Farmasi Cosmetics pe bază de usturoi şi capixyl pentru regenerarea, creşterea şi hrănirea părului. Formularul de înscriere Farmasi are şi opţiunea de comandă la înregistrare în magazinul online. Aveţi mai multe opţiuni inclusiv înregistrare gratuită fără obligăţîi de comandă: veţi primi catalogul gratuit cu pagini parfumate.

CLICK PENTRU ÎNSCRIERE FARMASI

Usturoiul și calitățile sale

De mii de ani usturoiul este folosit ca aliment-remediu, însă uleiul esențial a fost produs în epoca modernă. Studii științifice au demonstrat că uleiul esențial de usturoi are mult mai multe proprietăți vindecătoare decât usturoiul crud.

Una dintre cele mai importante acțiuni ale usturoiului este capacitatea de a accelera circulația sângelui în scalp. Acest lucru îmbunătățește nutriția rădăcinilor cu oxigen, elemente benefice și vitamine. Datorită acestui fapt, oamenii scapă de chelie în stadiile timpurii sau medii ale bolii.

Proprietăţi ale usturoiului pentru păr

Stopează căderea părului și stimulează creşterea acestuia.

Activează foliculii piloşi şi stimulează creşterea acestora.

Elimina substanțele nocive de la nivelul scalpului, una din cauzele căderii părului şi atrofierii bulbilor piloşi.

Întăreşte rădăcina firului de păr.

Regenerează şi îmbunătăţeşte textura firului de păr.

Stimulant al circulaţiei sanguine.

Despre capixyl şi proprietăţile sale

Capixilul este un medicament popular pentru căderea părului. Acesta previne degradarea părului, reduce inflamarea foliculilor de păr și promovează o ancorare mai bună a părului . S-a dovedit că tratamentele pe bază de Capixyl cresc densitatea părului cu 46 la sută.

Capixyl™ este un complex activ inovator și unic, conceput pentru a preveni și a opri procesul de cădere a părului, stimulează creșterea părului și reduce inflamația la nivelul scalpului.

Produse pe bază de usturoi şi capixyl Dr.C. Tuna

Şampon cu usturoi şi capixyl DR.C.TUNA VITALIZING ȘAMPON REVITALIZANT CU USTUROI ȘI CAPIXYL

Șampon revitalizant, formulă îmbogățită cu usturoi și capixyl, soluţia eficientă pentru părul fragil și subțire. Reface părul deteriorat și hrănește fiecare fir. Dacă este utilizat regulat, contribuie la întărirea părului și îi conferă un aspect strălucitor.

Utilizare: masează cu apă caldă. Se foloseşte că un şampon obişnuit. După şamponare se lasă 1-2 minute înainte de clătire.

Mască de păr cu usturoi şi capixylDR.C.TUNA VITALIZING MASCĂ DE PĂR REVITALIZANTĂ CU USTUROI ȘI CAPIXYL

Mască de păr revitalizantă, formulă specială cu extract de usturoi și capixyl, contribuie la creșterea volumului părului, susține creșterea și previne căderea părului. Părul fragil și subțiat devine mătăsos. Formulă ușoară și non-grasă oferă o îngrijire perfectă pentru părul deteriorat.

Utilizarea măştii de păr: după spălarea cu şampon aplică pe vârfurile umede şi lasă să acţioneze 2-3 minute apoi clăteşte părul. Masca de păr se aplică în primul rând pe păr dar se acoperă şi scalpul cu masaj.

Ulei usturoi creşterea păruluiDR.C.TUNA VITALIZING ULEI DE USTUROI CONCENTRAT REVITALIZANT 30 ML

Prin formula să îmbunătățită, uleiul de usturoi concentrat revitalizant Dr. C. Tuna oferă îngrijirea ideală pentru părul slăbit, cu tendințe de rupere. Îmbogățit cu ulei de floarea soarelui, ulei de migdale dulci, minerale și vitamina E. Acest ulei miraculos, ușor de clătit, ajută la stimularea foliculilor de păr, cu tendințe de rupere și de cădere. Părul tău va avea un aspect vibrant și strălucitor.

Utilizarea uleiului de usturoi

Înainte de a-ţi spăla părul aplică uleiul de usturoi pe toată lungimea acestuia, începând cu vârfurile. Masează prin mişcări circulare timp de aproximativ un minut şi aşteaptă apoi 30 de minute. Apoi spală părul cu şamponul de usturoi. Se recomandă aplicarea acestui ulei cu usturoi de două ori pe săptămână.

Produse Farmasi Cosmetics pe bază de usturoi şi capixyl pentru regenerarea, creşterea şi hrănirea părului. Produsele pe bază de usturoi Dr C Tuna nu miros a usturoi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

error: Content is protected !!