Produse imbogatite cu extract de melc

Extract de melc în produsele din oferta Ladys cosmetice. Noua gamă de îngrijire VB premium cu 100% extract de melc pur. Îngrijire sănătoasă a tenului în 3 pași: hidratare, regenerare 35+, lifting 50+. Gama de îngrijire VB premium cu extract de melc acum în oferta Ladys cosmetice. Gama conține ser hidratant, apă micelara, ser pentru lifting, cremă de zi. Toate produsele conținute de gama VB premium conțin extract de melc pur. Puteți cumpăra aceste produse cu extract de melc din magazinul online Ladys. Simplu și rapid! Te înscri gratuit (ÎNSCRIERE LADYS) și comanzi produsele la un preț special. Ser efect lifting cu extract de melc și celule stem 50+. Cremă de zi cu extract de melc și celule stem 50+. Ser regenerant cu extract de melc și coenzima Q10 35+. Cremă de zi cu extract de melc și coenzima Q1035+. Ser hidratant cu extract de melc și acid hialuronic. Apă micelară cu extract de melc și acid hialuronic. Cremă de zi cu extract de melc și acid hialuronic. Acestea sunt produsele din gama VB premium. 


Gama VB premium cu extract de melc


SER PENTRU LIFTING FACIAL CU EXTRACT DE MELC ŞI CELULE STEM VEGETALE 50+

  Produs special creat pentru a induce liftingul și fermitatea pielii mature. Formulă pură, cu o concentrație ridicată de extract de melc și celule stem vegetale şi 97% ingrediente naturale.

1. Crește durata de viață a celulelor pielii și regenerează structura pielii;

2. Stimulează sinteza de colagen și elastină; 

3. Menține fermitatea și netezimea pielii; 

4. Hrănește și hidratează profund pielea; 

5. Previne apariția leziunilor pigmentare menținând tenul strălucitor; 

6. Protejează împotriva agenților externi agresivi și detoxifiază pielea. 

Produsul conține RESISTEM ™, o tehnologie inovatoare a celulelor stem din plante, care măreşte rezistența pielii și capacitatea de regenerare, precum și acid hialuronic de origine naturală, un ingredient caracteristic al extractului de melc. Ai încredere în Victoria Beauty pentru îngrijirea zilnică a pielii și bucură-te de pielea regenerată, fermă și hidratată!

Mod de utilizare: Aplicați cu mișcări ușoare de masaj, pe pielea curată a gâtului și a feței, dimineața și seară. Pentru rezultate mai bune și mai rapide, după aplicarea serului, utilizați și crema de zi din aceeași gamă.


CREMĂ DE ZI PENTRU LIFTING FACIAL CU EXTRACT DE MELC ȘI CELULE STEM VEGETALE 50+ 

Este un produs creat special pentru obținerea  liftingului și fermității pielii mature. Extractul de melc și celule stem vegetale sunt ambele ingrediente 100% naturale, cu efecte incontestabile de refacere a fermității pielii mature. Puterea combinației celor două ingrediente constă în:

1. Regenerarea și revitalizarea pielii mature;

2. Acțiunea nutritivă și de refacere a fermității;

3. Stimularea producerii de colagen;

4. Efectul de barieră împotriva poluării și a radicalilor liberi;

5. Prevenirea ridurilor fine, indicatoare ale îmbătrânirii premature a pielii;

6. Menținerea elasticității și catifelării pielii.

Ai încredere în experții în îngrijirea pielii și vezi singură rezultatele: o piele regenerată, cu aspect ferm de lifting și hidratată!

Mod de utilizare: Se aplică pe pielea curată prin miscări delicate, circulare. Masați pănă când crema este complet absorbită. Evitați contactul cu ochii. Pentru rezultate deosebite se folosește în combinație cu serul VB Premium din seria lifting.


SER REGENERANT ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE CU EXTRACT DE MELC ŞI COENZIMA Q10 35+

Produs special creat pentru a regenera și întineri pielea îmbătrânită. Formulă pură cu concentrație mare de extract de melc și coenzima Q10 şi 97% ingrediente naturale ajută la: 

1. Promovarea regenerării și reînnoirii celulelor și țesuturilor pielii; 

2. Revitalizarea structurilor pielii; 

3. Creșterea sintezei de colagen și elastină pentru o textură a pielii îmbunătățită vizibil; 

4. Hidratarea și hrănirea intensă; 

5. Restaurarea fermitătiiși elasticității pielii; 

6. Protejarea față de agresorii din mediu și detoxifierea pielii. 

Produsul conține Cube3®, un complex inovator cu 3 tipuri de acid hialuronic, precum și acidul hialuronic de origine naturală, un ingredient caracteristic al extractului de melc care contribuie la o hidratare mai profundă. Ai încredere în Victoria Beauty pentru îngrijirea zilnică a pielii și bucură-te de o piele revitalizată, reînnoită și elastică!

Mod de utilizare: Aplicați cu mișcări ușoare de masaj, pe pielea curată a gâtului și a feței, dimineața și seară. Pentru rezultate mai bune și mai rapide, după aplicarea serului, utilizați și crema de zi din aceeași gamă.


 CREMĂ DE ZI REGENERANTĂ ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE CU EXTRACT DE MELC ŞI COENZIMA Q10 35+

 Este un produs creat special pentru regenerarea şi întinerirea pielii mature. Extractul de melc și coenzima Q10 sunt ambele ingrediente 100% naturale cu efecte incontestabile în lupta împotriva îmbătrânirii premature a pielii. Puterea combinației celor două ingrediente constă în:

1. Regenerarea şi întinerirea pielii mature

2. Acțiunea nutritivă și revitalizantă;

3.Efectul de barieră împotriva poluării și a radicalilor liberi.;

4.Stimularea producției de colagen;

5. Optimă hidratare și calmare a pielii;

6. Menținerea elasticității și catifelării pielii.

Ai încredere în experții în îngrijirea pielii și vezi singură rezultatele: o piele revitalizată, elastică și proaspătă pe tot parcusul zilei!

Mod de utilizare: Se aplică pe pielea curată prin miscări delicate, circulare. Masați pănă când crema este complet absorbită. Evitați contactul cu ochii. Pentru rezultate deosebite se folosește în combinație cu serul VB Premium din seria regenerantă.


APĂ MICELARĂ 3ÎN1 CU EXTRACT DE MELC ŞI ACID HIALURONIC

 Este o soluție inovatoare pentru pielea curată, detoxifiată și hidratată. Produsul este îmbogatit cu extract de melc care are proprietăţi antioxidante şi calmează iritarea . Conține Cube3®, un complex inovator cu 3 tipuri de acid hialuronic, precum și acidul hialuronic de origine naturală, un ingredient caracteristic extractului de melc care contribuie la o hidratare mai profundă. 

Mod de utilizare: Aplicați pe o dischetă demachiantă şi îndepărtaţi machiajul şi impurităţile acumulate peste zi. Recomandat şi pentru persoanele care folosesc lentile de contact.Atenţie!: A nu se aplică pe pielea iritată sau cu răni deschise!


SER HIDRATANT CU EXTRACT DE MELC ŞI ACID HIALURONIC 

Produs special creat pentru a hidrata instantaneu tenul. Formulă pură cu o concentrație ridicată de extract de melc și vitaminele A, E, 97% ingrediente naturale.1. Hrănește în profunzime și stimulează reînnoirea celulelor;2. Minimizează imperfecțiunile mici 3. Conferă strălucire naturală și prospețime pielii;4. Creează un film de protecție împotriva agresorilor din mediu și detoxifiază pielea;5. Previne îmbătrânirea prematură, apariția liniilor fine și a ridurilor;6. Susține elasticitatea și delicatețea pielii.

Produsul conține Cube3®, un complex inovator de 3 tipuri de acid hialuronic, inclusiv acidul hialuronic de origine naturală, un ingredient caracteristic extractului de melc care garantează hidratarea timp de 24 de ore.

Mod de utilizare: Aplicați cu mișcări ușoare de masaj, pe pielea curată a gâtului și a feței, dimineața și seară. Pentru rezultate mai bune și mai rapide, după aplicarea serului, utilizați și crema de zi din aceeași gamă.


CREMĂ DE ZI HIDRATANTĂ CU EXTRACT DE MELC ŞI ACID HIALURONIC 
Crema cu extract de melc

Este un produs creat special pentru hidratarea instantanee a pielii. Extractul de melc și acidul hialuronic sunt ambele ingrediente 100% naturale cu efecte incontestabile de refacere a strălucirii pielii. Puterea combinației celor două ingrediente constă în: 

1. Optimă hidratare chiar și a tenurilor grase;

2. Acțiunea nutritivă și regenerantă;

3. Uniformizarea culorii tenului și estomparea imperfecțiunilor și cicatricilor;

4. Efectul de barieră împotriva poluării și a radicalilor liberi;

5. Prevenirea ridurilor fine, indicatoare ale îmbătrânirii premature a pielii;

6. Menținerea elasticității și catifelării pielii.

Ai încredere în experții în îngrijirea pielii și vezi singură rezultatele: o piele hidratată, proaspătă și radintă pe tot parcusul zilei!

Mod de utilizare: Se aplică pe pielea curată prin mişcări delicate, circulare. Masați pănă când crema este complet absorbită. Evitați contactul cu ochii. Pentru rezultate deosebite se folosește în combinație cu serul VB Premium din seria hidratantă.

INSCRIERE GRATUITA LADYS

Puteți achizitona aceste produse cu extract de melc din magazinul online Ladys. Gama VB premium face parte din oferta Ladys cosmetice. Alege produsele cu extract de melc din gama de îngrijire VB premium.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

error: Content is protected !!