Parfumuri 22% concentratie

MISTERUL SEDUCȚIEI – parfum de damă original Sangado
Chypre – O combinație misterioasă, puternică, elegantă a aromelor de citrice, condimente și flori orientale subliniate de note de lemn și piele.
note de vârf: citrice
note de inimă: scorțișoară, tonka, iasomie, trandafir, garoafă
note de bază: santal, mosc, ambră, note de piele

IREZISTIBILĂ – parfum de damă original Sangado
Chypre – Parfum irezistibil și impulsiv, un cocktail luxos de flori exotice: gardenie californiană, frezie africană, iasomie și trandafir turcesc ce se îmbină perfect cu notele condimentate de coriandru, vanilie și patchouli.
note de vârf: gardenie californiană, frezie africană
note de inimă: iasomie, trandafir turcesc, coriandru
note de bază: vanilie, patchouli, vetiver

FEMINITATE – parfum de damă original Sangado
Oriental – Un parfum cu un contrast puternic între elementele dulce și sărat: aromele dulci strălucitoare de smochine se îmbină cu notele savuroase de caviar, iar structura este oferită de notele elegante ale lemnului de smochin.
note de vârf: smochine, note de lapte
note de inimă: caviar
note de bază: lemn de smochin
Parfumurile de dama I. D. Sangado au o concentratie de 22% si rezista peste 12 ore, gramajul unei sticlute de parfum este de 50 ml.
Pentru a avea acces la aceste parfumuri este necesar sa aveti un cont in magazinul online de cosmetice Ladys. Inscrierea este gratuita si fara obligatii la comenzi. In plus toti clientii Ladys au transport gratuit la comenzi de peste 50 de lei si discount intre 5% si 35% la comenzi de peste 65 de lei. La fiecare comanda veti primi catalogul Ladys cosmetice si pungi pentru cadouri.

error: Content is protected !!