Manichiura crapata

Poti avea in fiecare zi manichiura perfecta, chiar si fara sa mergi la salon si fara sa o refaci in fiecare zi, eu o fac o data pe saptamana. Si cum cea mai noua moda in manichiura este manichiura crapata care se obtine cu lacul de unghii graffiti, sa vorbim putin despre oja graffiti si aceasta manichiura crapata.

Cum realizam aceasta manichiura?

Pregatim unghiile ca pentru orice manichiura, eu recomand ca inainte de aplicarea ojei sa dati intai cu un lac tratament( personal folosesc tratament calcium gel de la Ladys si il recomand), apoi aplicam un strat sau doua de oja ce culoare doriti, asteptati cateva minute sa se usuce, apoi se aplica lacul graffiti, alegând o nuanţă ce se află în contrast cu nuanţa aplicată deja, in aproximativ 30-40 de secunde lacul incepe sa se stranga in diferite forme, putem obtine efectul crapat in bucati mai mari daca aplicam un strat putin mai gros sau, bucati mai mici daca aplicam un strat foarte subtire, la final pentru a da luciu unghiilor se aplica un strat de lac incolor. Combinatia de culori o puteti face dupa imaginatia Dvs..

 

CLIC PENTRU INSCRIERE GRATUITA LADYS

In catalogul Ladys gasim  tratamente pentru unghii sub forma de lac pentru unghii: Tratament pentru unghii 3 in 1 Hardener, Tratament pentru unghii Calcium Gel,  Tratament pentru unghii cu vitamine, Tratament pentru stimularea creșterii unghiilor, Intaritor pentru unghii, etc.

In brosura Ladys cu nr 7/2012 gasiti acest lac de unghii pentru manichiura crapata, la un pret excelent si calitate foarte buna, lacurile de unghii de la Ladys rezista pe unghii perioada indelungata.

error: Content is protected !!