Machiajul

Zilnic sau ocazional,am avea nevoie de niste sfaturi utile pentru un machiaj al ochilor cat mai adecvat.
Un machiaj reusit depinde in mare masura de modul in care ne punem in evidenta ochii.

Ce culori alegem?

Exemple:

Ochii caprui – singura culoare caruia nu i se interzice nimic

Ochii verzi – violet, indigo,auriu,roz,rosu – nuante de mov – sunt culori care iti accentueaza culoarea ochilor.

Ochii albastri – culori calde cu irizatii de orange,maro,piersica,roz – fereste-te de albastru.

Ochii negri — bleumarin, gri, mov inchis, negru – sunt cel mai bine pusi in evidenta de culorile inchise.

Daca ai cearcane sau diverse imperfectiuni ale regiunii din jurul ochilor, atunci

INSCRIERE LADYS GRATUITA

culorile foarte deschise sau stridente le vor pune in evidenta, asa ca stai departe de ele.

Ce machiaj alegem in functie de forma ochilor?

Daca ochii tai sunt descendenti– prin machiaj se urmareste ridicarea formei ochilor. Tot ce trebuie sa faci este sa depasesti coltul extern al ochiului prin fard de pleoape(Fard pleoape Catherine Arley) sau cu ajutorul creionul dermatograf(High defining eyeliner). Foloseste o nuanta mai inchisa de fard in jumatatea dinspre tample a pleoapei.

Daca ochii tai sunt ascendenti, joaca-te cu doua nuante, una mai deschisa si una mai inchisa. Aplic-o pe cea deschisa in coltul extern al ochiului si pe cea inchisa in regiunea de langa nas.

Pentru ochii mici, creionul contur(Sheer Eyepencil ) este absolut necesar. Defineste atat conturul exterior cat si pe cel interior al ochilor. Astfel, acestia vor parea mai proeminenti, mai mari. Alege nuante deschise pentru fardul de ochi(Eyeshadow  Catherine Arley ). Ideal ar fi sa folosesti doua nuante, una ceva mai inchisa la baza genelor si una mai deschisa in zona dinspre sprancene.

Daca ai ochii mari, incearca sa nu ii maresti si mai mult prin machiaj. Tu trebuie sa eviti nuantele prea deschise si pe cele sidefate si sa aplici mascara(Glaring mascara Catherine Arley) numai pe genele superioare.

Pentru ochii apropiati trebuie sa folosim nuante mai deschise catre coltul intern al ochiului. Coltul extern al ochiului va fi pus in evidenta fie prin nuante mai inchise, fie prin trasarea unei codite cu ajutorului creionului sau a tusului(Dipliner).

Daca ai ochii departati trebuie sa accentuezi coltul interior al ochilor. Vei folosi nuante inchise in aceasta zona si nuante deschise in coltul extern. Creeaza un degrade, amestecand cele doua nuante in zona de mijloc a pleoapei.

Daca ai ochii rotunzi trebuie sa creezi un efect de alungire. Pentru aceasta aplica fardul de pleoape(Fard pleoape Catherine Arley) si dincolo de coltul extern al ochiului.

Tine minte ca intotdeauna culorile deschise vor mari si vor pune in evidenta, iar cele inchise vor micsora si vor estompa. (sursa – ultraviolet.ro)

Ladys pune la dispozitie clientilor sai produse cosmetice pentru machiajul perfect din fiecare zi,produse cum ar fi:mascara,creion contur,creion dermatograf,fard pleoape,ruj,fard de obraz,fond de ten,etc..

Pentru lista completa si detalii click aici.

error: Content is protected !!