Ladys cosmetice – produse cu ulei din sâmburi de struguri

Ladys cosmetice s-a impus prin cel mai bun raport calitate/preț. Produsele Ladys cosmetice sunt accesibile pentru orice buzunar. La interval de 45 de zile este publicat un catalog Ladys. Periodic Ladys cosmetice trimite clienților(reprezentanților ) un catalog gratuit. În fiecare catalog Ladys cosmetice găsim reduceri și promoții. Fiecare catalog Ladys cosmetice are campania proprie. Separat de reducerile fiecărei campanii, sunt reducerile aplicate funcție de valoarea comenzii. Discount-ul clientului Ladys începe de la 5% -până la 35%. În oferta Ladys cosmetice găsim o gamă de produse Ladys cu ulei de sâmburi, apă de trandafiri și ulei de jojoba.

Inscriere Ladys

Uleiul din samburi de struguri este unul dintre uleiurile naturale cu cea mai mare concentrație de antioxidanți esențiali în prevenirea apariției ridurilor. Uleiul de struguri este intens hidratant, reface nivelul de colagen, tonifică, estompează cicatricile, previne apariția coșurilor.

Apa de trandafiri este calmantă și ameliorează aspectul pielii uscate. Pe lângă faptul că hidratează și îmbunătățește circulația sângelui, apa de trandafir netezește ridurile fine. Inhibă înmulțirea bacteriilor și se poate folosi pe orice tip de ten.

Ulei de jojoba – este bogat în antioxidanți și vitamine, în special vitamina E. Uleiul de jojoba are proprietăți asemănătoare sebumului uman, ceea ce îi conferă o toleranță excepțională din partea pielii noastre. Nu lasă un film gras la nivelul pielii și nici nu încarcă pielea, fiind în totalitate absorbit datorită asemănării structurii acestuia cu sebumul uman.

 

Ladys cosmetice produse cu ulei din sâmburi de struguri

 

Gel de duș cu ulei din sâmburi de struguri și apă de trandafiri – este foarte delicat și îți va lasă pielea ca de bebeluș. Este foarte util și pentru pielea sensibilă pentru că nu provoacă reacții alegice. Conține factori antioxidanți,

Ladys cosmetice Gel de dus cu ulei de struguri si apa de trandafiri

fiind un excelent factor de încetinire a îmbătrânirii. Gelul de duș conține și acid linoleic care întărește membrana celulară și îmbunătățește aspectul general al pielii. Apa de trandafiri are proprietăți antiseptice , antibacteriene și cicatrizante.

Mască de păr cu ulei din sâmburi de struguri și apă de trandafiri – regenerează structura și elasticitatea firului de par, stimulează creșterea și hrănește rădăcinile. Părul devine mătăsos și strălucitor.

Șampon cu ulei din semințe de struguri și apă de trandafiri – revitalizează și curăță delicat părul. Uleiul păstrează hidratarea naturală a părului prevenind despicarea vârfurilor. Conține acid linoleic și vitamina E, un antioxidant și factor de creștere natural. Dacă firul de păr este casant sau prea subțire, tratându-l cu ulei din sâmburi de struguriii refaceți strălucirea și îl întăriți.

Forța apei de trandafiri constă în capacitatea unică a acesteia de a stimula activitatea celulară.

Ladys cosmetice Crema corp struguri, trandafiri, jojoba

Cremă universală cu ulei din sâmburi de struguri și apă de trandafiri – compoziția unică ce încorporează ulei din sâmburi de struguri, apă de trandafiri naturală și ulei de jojoba are efect benefic de energizare, hidratare și regenerare. Uleiul din sâmburi de struguri conține factori antioxidanți, fiind un excelent factor de încetinire a îmbătrânirii. Apa de trandafiri are proprietăți unice de activare a circuitului sanguin, energizare, tonifiere și menținere al echilibrului de hidratare. Reface  elasticitatea capilarelor prevenind formarea ridurilor. Uleiul de jojoba protejează celulele pielii, stimulează creșterea și regenerarea celulară. Este recuoscut pentru proprietățile antiinflamatoare și antibacteriene.

 

Cremă de corp cu ulei din sâmburi de struguri, apă de trandafiri și jojoba – crema pentru piele delicată și moale și pentru rafinament de durată. Crema are o formulă special elabirată pentru pielea expusă la stres și la acțiunea factorilor agresivi din mediu. Folosind-o veți avea pielea moale, elastică, mătăsoasă și energizată.

error: Content is protected !!