Ingrijirea ochilor ar trebui sa devina o prioritate pentru fiecare dintre noi. Trebuie sa le acordam o atentie si ingrijire deosebita, fiind organe forte sensibile. Ei sunt aceia care dau frumusetea si expresia fetei.
Pentru a preveni semnele imbatranirii timpurii (pungile, liniile fine si ridurile, cearcanele) si pentru a avea o privire luminoasa acesta zona are nevoie de o ingrijire speciala.
Zilnic ochii trebuiesc demachiati, spalati, si hidratati. Seara inainte de culcare se va unge zona din jurul ochilor cu o crema hranitoare. Crema de ochi se intinde prin miscari circulare ale degetului inelar, in sensul acelor de ceasornic, incepand din coltul extern al ochiului si continuand prin estomparea usoara a cremei in jurul zonei externe a ochiului, astfel incat pielea sa nu fie intinsa peste masura.
Lumina prea puternica oboseste ochii de aceea protejarea lor cu ochelari de soare este necesara.
Catalogul Ladys va ofera produse pentru ingrijirea speciala a pielii din jurul ochilor, produse cum ar fi – crema contur ochi Marula Gold cu continut de uleiuri macademia, ciulin, masline si Muoi, acid hyaluronic, colagen de origine marina, Regal Age Control – ser intensiv regenerant contur ochi si buze, MASCA ANTI-RID SI ANTI-CEARCANE CU COLAGEN, Crema regeneranta contur ochi anti-rid cu Q10, servetele demachiante pentru zona ochilor, etc.
Daca vreti sa achizitionati unul sau mai multe din produsele Ladys trebuie sa va creati cont in magazinul online Ladys, nu sunteti obligat sa faceti comenzi daca nu doriti, comnda minima este de 10 lei, la comenzile de peste 50 de lei transportul este gratuita, iar la comenzi de peste 65 de lei primiti discount incepand de la 5% pana la 35%.

error: Content is protected !!