Happyskin Cicatrix

Considerate a fi mai deranjante decat un simplu rid, cicatricile sunt suparatoare, sunt semne inestetice care raman pe piele in urma unor traumatisme profunde: taieturi, arsuri, acnee, sau interventii chirurgicale, taieturi, hiperpigmentare, etc.
HappySkin este un amestec de extracte din plante naturale care ajută la dispariția cicatricilor noi sau vechi. Reduce petele de pe piele (aparute in timpul sarcinii, varsta inaintata, expunere solara, etc). Reduce mancarimea si roseata (intepaturi de insecte, etc.). Hidrateaza pielea afectata. Previne aparitia cicatricilor.
Ingrediente Happyskin Cicatrix:

CLIC PENTRU INSCRIERE GRATUITA


Glicerina Vegetala – Datorita proprietatilor sale, atrage apa din straturile profunde ale pielii si o aduce in cele superficiale, realizand astfel o hidratare intensa. Acesta este principalul motiv pentru care lichidul este folosit si în cosmetica.
Extract de Allium Cepa
Extract de Ipomoea
Extract de Portulaca Oleracea
Ulei de Centella Asiatica
Extract de Paper Mulberry
Apa Purificata
D-Pantotenat de Calciu
Ulei de Perilla
Ulei Vegetal de Tamanu
Sorbat de Potasiu
Beneficii: Ajuta la disparitia cicatricilor, reduce petele de pe piele, reduce mancarimea si roseata, hidrateaza pielea afectata, previne aparitia cicatricilor.
Se aplica de doua ori pe zi timp de doua luni pentru cicatrici noi si de doua ori pe zi timp de 4-6 luni pentru cicatrici vechi, se maseaza pana la patrundere în piele.
Precautii: A nu se aplica pe rani deschise. Daca apar iritatii se va intrerupe aplicarea uleiului. Doar pentru uz extern.
In brosura Ladys cosmetice gasiti Happyskin Cicatrix, dar si alte creme terapeutice: balsam cu extract de gheara dracului, puterea ursului, gel analgezic cu extract de gheara pisicii….. Pentru a comanda aceasta crema sau orice alta crema terapeutica pentru reumatism, cicatrici si pete pigmentare, bataturi, etc., (Herbal Kraft- produse la standarde internationale de calitate) trebuie doar sa va inscrieti AICI, fara absolut nici o obligatie la comenzi lunare, in plus imediat dupa inscriere veti primi un catalog Ladys absolut gratuit prn Posta Romana, pentru comenzile ce depasesc 50 de lei transportul este gratuit, comenzile ce depasesc 65 de lei au discount de la 5% pana la 35%. La fiecare comanda primiti cadouri, cataloage gratuite si pungi pentru cadouri.

error: Content is protected !!