Ladys cosmetice introduce produse noi in gama Happy ( Herbal Kraft- produse la standarde internationale de calitate). Healthy Happy life – suplimente pentru o viata linistita si sanatoasa. Produse 100% naturale.
HappyArtro – Supliment alimentar : componente constructive esentiale ale structurii cartiljelor si ale altor tesuturi conjunctive sunt glucosamina si condroitina.
Colagenul este o componenta structurala de baza a cartilajelor articulare. MSM este o substanta activa recunoscuta pentru efectul sau în sustinerea integrittii si functionarii normale a articulatiilor.
HappyArtro ajuta circulatia sanguina la nivelul articulatiei, imbunatateste mobilitatea articulara, sustine sistemul imunitar si ajuta la protejarea organismului impotriva stresului oxidativ, este recomandat in cazurile de suprasolicitare a articulatiilor (sport, munca fizica solicitanta greutate în exces).
HappyArtro contribuie la protejarea sistemelor osos si articular, a cartilajelor, tendoanelor si ligamentelor si ajuta la mobilitatea si functionalitatea articulatiilor si la mentinerea integritatii si elasticitatii tesutului conjunctiv.
Ingrediente active: sulfat de glucozamina sare de potasiu, agent de incarcare-celuloza microcristalina, sulfat sodic de condroitina din rechin (peste), MSM/metilsulfonilmetan (dioxid de siliciu), colagen hidrolizat, agenti antiaglomeranti: crocarmeloza de sodiu, stearat de magneziu si dioxid de siliciu coloidal; conservant: sorbat de potasiu.

ARTICULAȚII NEDUREROASE – HAPPYARTRO

Produse la standarde internaționale de calitate Herbal Kraft.
Acesta este unul din noile produse din gama Healty Happy Life, va voi scrie pe rand in postarile viitoare despre fiecare produs in parte.
Pentru achizitionarea oricarui produs Healthy Happy Life trebuie sa intrati in magazinul online Ladys cosmetice si sa creati un cont absolut gratuit si fara obligatii la comenzi. Pentru comenzi mai mari de 50 de lei transportul este gratuit, iar pentru comenzi mai mari de 65 de lei primiti discount intre 5% si 25%. La fiecare comanda primiti catalog gratuit si pungi pentru cadouri.

error: Content is protected !!