Gel analgezic cu extract de gheara pisicii

Multa lume a auzit de Gheara pisicii (Uncaria tomentosa), o planta remarcabila adusa din Padurea Amazoniana. Gheara-matei este o planta agatatoare giganta, cu spinii sai in forma de carlig, care i-au inspirat numele, atingand 2,5 cm lungime, gheara-pisicii se agata de alte plante. Dupa ani de cercetari aceast miracol al padurii tropicale a convins lumea medicala de formidabila sa putere de vindecare. Se pare ca are capacitatea de a ajuta oamenii care sufera de diverse afectiuni atat acute cat si cronice, uneori chiar in timp de cateva zile. Dar ce face Gheara matei a fi un medicament atat de puternic? Raspunsul se gaseste in structura unica fitochimica a ei. Contine cinci categorii de compusi: alcaloizi, polifenoli, triterpine, glicoside si fitosteroli. Cercetari de laborator facute in tari precum Austria, Germania, Ungaria, Italia, Anglia si Peru au demonstrat ca acesti compusi poseda proprietati de intarire a sistemului imunitar, antimicrobiene, antitumorale, antiinflamatorii, antialergice si antioxidante.
Datorita multiplelor planuri in care actioneaza, extractul de gheara pisicii este folosit de nativii din America de Sud atat pentru ingrijirea pielii cat si pentru ameliorarea durerilor in diverse afectiuni. Proprietatile linistitoare si antioxidante ajuta la protejarea si hranirea pielii care devine din nou moale si supla.

CLIC PENTRU INSCRIERE GRATUITA


In catalogul Lays cosmetice veti gasi gel analgezic cu extract de gheara pisicii( popular gheara matei). Avand proprietati analgezice si antiinflamatoare crema se foloseste in mod traditional pentru ameliorarea temporara a disconfortului generat de: artrita, dureri de spate, luxatii, entorse, intinderi si dureri musculare.
In brosura Ladys cosmetice gasiti gelul analgezic cu extract de gheara pisicii, dar si alte creme terapeutice: balsam cu extract de gheara dracului, puterea ursului, puterea calului, crema antiseptica si antiinflamatoare cu arnica montana….. Pentru a comanda aceasta crema sau orice alta crema terapeutica pentru reumatism, cicatrici si pete pigmentare, bataturi, etc., trebuie doar sa va inscrieti AICI, fara absolut nici o obligatie la comenzi lunare, in plus imediat dupa inscriere veti primi un catalog Ladys absolut gratuit prn Posta Romana, pentru comenzile ce depasesc 50 de lei transportul este gratuit, comenzile ce depasesc 65 de lei au discount de la 5% pana la 35%. La fiecare comanda primiti cadouri, cataloage gratuite si pungi pentru cadouri.

error: Content is protected !!