Energie si vitalitate – HAPPYGINSENG

In catalogul Ladys gasiti gama Happy cu produse naturale. In aceasta gama veti gasi: pastile pentru slabit, detoxifiant, antioxidant, happyimunobaby – imunitate copii, happyginseng – energie si vitalitate, happyprostate – protectia prostatei, happyladysSecret – scaderea disconfortului menstrual, etc.
Gama Happy ( Herbal Kraft- produse la standarde internationale de calitate). Healthy Happy life – suplimente pentru o viata linistita si sanatoasa. Produse 100% naturale.
Energie si vitalitate – HAPPYGINSENG
Ginsengul siberian este un remediu naturist folosit de sute de ani in medicina traditionala chineza, cat si in cea ruseasca. Ginsengul siberian ajuta organismul sa faca fata cu brio atacului factorilor nocivi ce determina instalarea bolilor.
Ginsengul siberian este utilizat de secole datorita calitatii sale de adaptogen, care ajuta organismul sa faca fata stresului, fie el fizic ori psihic, oferind organismului intocmai ceea ce ii este necesar la momentul respectiv.
Ginsengul siberian are o multitudine de beneficii asupra sanatatii:
Ginseng este o planta originara din Asia folosita de peste 2000 de ani ca un bun antidepresiv, antialergic, impotriva sterilitatii și insuficientei sexuale; intareste sistemul imunitar, imbunatateste starea generala de sanatate, vigoarea si memoria, combate oboseala, reduce timpul de convalescenta, fiind folosit ca tonic în medicina preventiva.
Ingrediente: Fiecare comprimat HappyGinseng contine: 500 mg. pulbere de radacina de GINSENG SIBERIAN.
Ladys cosmetice pune la dispozitia clientilor acest produs din gama Happy la un pret accesibil. Pentru achizitionarea produselor Happy accesati magazinul online Ladys, acolo va creati un cont gratuit si fara obligatii la comenzi. La inscriere automat se vatrimite un catalog absolut gratuit pe adresa mentionata de Dvs. La comenzile de peste 50 de lei transportul este gratuit, iar la comenzi de peste 65 de lei aveti discount incepand de la 5% pana la 35%.

error: Content is protected !!