Crema cicatrizanta cu galbenele

Galbenelele sunt utilizate in medicina naturista din timpuri stravechi fiind folosite toate componentele acestei plante, insa cele care contin cea mai mare putere terapeutica sunt florile acesteia. . Sunt intalnite in intreaga tara pe terenuri necultivate, pe marginea drumurilor, a cailor ferate si pe langa garduri. Galbenelele sunt plante cu tulpina inalta, ramificata si paroasa, cu flori centrale, tubuloase, de culoare galbena.
Florile de galbenele au in compozitia lor saponozide, mucilagii, carotenoide, alcooli triterpenici, flavonoizi şi glicozizi flavonici, steroli, taninuri, ulei volatil, substante amare, urme de ulei volatil, vitamina C, acid malic, saruri minerale si substante proteice.
Galbenelele se pot utiliza sub forma de infuzie, decoct, ceaiuri, comprese, spalaturi, masti si produse cosmetice. In functie de afectiunea care se doreste a fi tratata, galbenelele pot fi

CLIC PENTRU INSCRIERE GRATUITA

utilizate pentru tratament local (creme, comprese, masti, spalaturi) sau pentru tratamente sistemice (decoct, infuzie, ceai etc).
Pentru uz intern galbenelele au un efect terapeutic remarcabil in tratarea unor boli ca ulcerul gastric si duodenal, ictere, ulceratii canceroase, hemoroizi, inflamatii ale colonului sau boli de ficat.
Ca uz extern folositi cu incredere galbenele sub forma de tinctura de galbenele, ceai de galbenele, infuzie sau crema de galbenele pentru tratarea unor afectiuni ca micoze, rani purulente, acneed, leucoree, arsuri, leziuni ulceroase ale sanilor, cancerul mamar si al pielii. Mastile sau compresele cu galbenele ori cremele sunt indicate pentru tratarea tuturor problemelor pielii, sunt folosite in cosmetica pentru mentinerea tineretii si frumusetii tenului, reducerea ridurilor si tratarea petelor maronii. Accelereaza cicatrizarea ranilor.
In catalogul Ladys cosmetice gasiti formula traditionala germana, calitate superioara- Crema cicatrizanta cu galbenele, dar si alte creme terapeutice: balsam cu extract de gheara dracului, puterea ursului, puterea calului, crema antiseptica si antiinflamatoare cu arnica montana….. Pentru a comanda aceasta crema sau orice alta crema terapeutica pentru reumatism, cicatrici si pete pigmentare, bataturi, etc., trebuie doar sa va inscrieti AICI, fara absolut nici o obligatie la comenzi lunare, in plus imediat dupa inscriere veti primi un catalog Ladys absolut gratuit prn Posta Romana, pentru comenzile ce depasesc 50 de lei transportul este gratuit, comenzile ce depasesc 65 de lei au discount de la 5% pana la 35%. La fiecare comanda primiti cadouri, cataloage gratuite si pungi pentru cadouri.

error: Content is protected !!