Crema antiseptica cu arnica montana

Arnica este o planta perena, care creste in regiunile montane, are flori asemanatoare margaretelor, galben-aprins, care infloresc vara pe tulpini lungi si paroase. In jurul secolului al VI-lea s-a descoperit ca florile acestei plante au proprietati calmante datorita continutului ridicat de colina si uleiuri volatile. Frunzele sunt ascuţite si dispuse radial în jurul bazei. Numele provine, se pare, din cuvantul grecesc „arnikos” – pielea mielului. Este raspandita mai ales in Europa, Asia si America de Nord, iar in popor ea mai este cunoscuta si sub numele de Margareta Muntilor, Podbalul de Munte, Carul Padurilor, Cujda, Ciuda sau Carul Zanelor.
Arnica contine lactone sesquiterpenice antiinflamatorii, cea mai importanta din punct de vedere medical fiind helenalina. Contine si flavonoide care intaresc vasele de sange.

CLIC PENTRU INSCRIERE GRATUITA

Arnica Montana este unul dintre cele mai cunoscute remedii homeopatice in ceea ce priveste tratarea leziunilor minore, surmenajului, durerii, umflaturilor si vanatailor. Foarte multi atleti o folosesc pentru a se recupera dupa antrenamente intense sau concursuri intrucat are calitatea de a elimina durerile musculare si rigiditatea.
Indicatii terapeutice: Contuzii, luxatii, ameliorarea durerilor reumatice, imunitate scazuta, dureri de sani, abcese, artrita, infectii bacteriene si fungice.
Arnica Montana este unul din acele remedii homeopatice care nu ar trebui sa iti lipseasca din casa.
Ladys cosmetice pune la dispozitia clientilor crema antiseptica si antiinflamatoare cu arnica montana. Formula traditionala germana, calitate superioara. Crema cu arnica montana este utila pentru efectele sale antiseptice, antiinflamatorii, cicatrizante.
Are actiune decongestiva si calmanta la nivel muscular si articular si reface zonele afectate de lovituri (vanatai, entorse, luxatii). Ajuta pielea sa isi recapete supletea naturala, conferindu-i un aspect sanatos si hidratat.
In brosura Ladys cosmetice gasiti crema antiseptica si antiinflamatoare cu arnica montana dar si alte creme terapeutice: balsam cu extract de gheara dracului, puterea ursului, puterea calului, gelul analgezic cu extract de gheara pisicii, ….. Pentru a comanda aceasta crema sau orice alta crema terapeutica pentru reumatism, cicatrici si pete pigmentare, bataturi, etc., trebuie doar sa va inscrieti AICI, fara absolut nici o obligatie la comenzi lunare, in plus imediat dupa inscriere veti primi un catalog Ladys absolut gratuit prn Posta Romana, pentru comenzile ce depasesc 50 de lei transportul este gratuit, comenzile ce depasesc 65 de lei au discount de la 5% pana la 35%. La fiecare comanda primiti cadouri, cataloage gratuite si pungi pentru cadouri.

error: Content is protected !!