Cosmetice ieftine

Oferta Ladys

Pe langa faptul ca Ladys ofera cosmetice de calitate atat pentru copilul dvs. cat si pentru intreaga familie,Ladys poate reprezenta si un venit suplimentar.Dupa ce va inscrieti ca reprezentant prin Oferta cosmetice  puteti cumpara produse doar pentru dvs. si familia dvs. castigand o reducere de 25 % fata de pretul din catalog,sau puteti recomanda prietenilor produsele Ladys si pe langa cei 25 % din cumparaturile dvs de cel putin 100 de lei si pana la 20 % din cumparaturile prietenilor tai..Nu sunteti obligat(a)sa aveti comenzi lunare ,puteti plasa comenzi la 2,3 luni.

Daca inscrieti si alte persoane in retea dvs primiti bonus de la toate nivelurile retelei dumneavoastra dupa cum urmeaza:
– nivelul 1 – 10%,
– nivelul 2 –   5%,
– nivelul 3 – 2.5%,
– nivelul 4 – 1.25%
– nivelul 5 –  0.62% 

În calitate de reprezentant Ladys, eşti propriul tău şef şi tu hotărăşti cât de mult vrei să munceşti si totodata sa castigi.

Cum castig cu Ladys?

Imediat ce va logati in contul creat prin Oferta cosmetice comandati catalogul gratuit pentru a castiga timp cu expediarea.
Va ajunge gratuit la dvs prin Posta Romana.
1.Dupa ce va inregistrati si comandati catalogul Ladys pe care il veti primi gratuit in cutia postala din acel moment deveniti reprezentant
2. In momentul efectuarii primei comenzi de produse in valoare de cel putin 100 de lei la pretul cu discount primiti gratuit SETUL DE TESTERE de parfumuri
1.CASTIG imediat din comenzile plasate de catre tine
Plasand o comanda de 133 de lei beneficiati automat de un discount de 25 % si platiti astfel doar 100 de lei
Deci 25% castig imediat (diferenta dintre pretul de achizitie (pretul dvs de reprezentant) si pretul de vanzare – pretul de catalog.
Alte exemple de castig :
Pentru o comanda de 100 lei, castigul dvs este de   33 lei
Pentru o comanda de 200 lei, castigul dvs este de   66 lei
Pentru o comanda de 300 lei, castigul dvs este de   99 lei
Pentru o comanda de 400 lei, castigul dvs este de 132 lei
Pentru o comanda de 500 lei, castigul dvs este de 165 lei
Pentru o comanda de 600 lei, castigul dvs este de 198 lei
>>CLICK PENTRU INSCRIERE<<

Cum fac comenzi?

Doar dupa ce va inregistrati in magazinul online prin Oferta cosmetice cu datele pe care le primiti dupa ce completati formularul de inscriere.

Va logati in contul nou creat
Imediat ce va logati comandati catalogul gratuit pentru a castiga timp cu expediarea.
Va ajunge gratuit la dvs prin Posta Romana.Dupa care puteti comanda din lista de produse orice produs cu reducere de 25% fata de pretul din catalog.
Dupa ce va inregistrati ca reprezentant completand  formularul de inscriere Ladys prin Oferta cosmetice primiti datele necesare care va ofera accesul la “Structura retelei dumneavoastra”. O sa vedeti vanzarile pentru fiecare nivel al retelei  create si
bonusul pentru fiecare nivel. Mai jos, pe aceeasi pagina online, veti gasi si structura, cu reprezentantii inscrisi de dumneavoastra si cei pe care reprezentantii dumneavoastra i-au inscris. Acestia apar ca enumerare sub persoana care i-a inscris. Prin clic pe numele persoanei puteti vedea  imediat comenzile pe care acea persoana le-a facut si detalii despre comanda.

error: Content is protected !!