Ladys cosmetice – Catalog nr 9

Oferte de toamna intr-un nou catalog Ladys. Noul catalog Ladys este valabil in perioada 13 octombrie – 20 noiembrie. Un ultim catalog ladys pentru toamna. Puteti consulta catalogul Ladys online in josul paginii. Ofertele acestei brosuri ladys sunt valabile pe parcursul campaniei 9.

Dupa inscrierea in echipa Ladys puteti cumpara produse ;a returi speciale. Toti clientii vor primi discount incepand de la 5% pana la 42%.  Cea mai importanta reducere Ladys se aplica fupa pragul de 133 lei, pret de catalog. La pret de peste 133 de lei veii primi reducere de 25%.

 

Produse in catalogul Ladys Nr 9

 

Catalogul Ladys nr 9 aduce noutatii si promotii. Produse in acest catalog: Produsele Victoria Roses – pentru o relaxare a corpului si simturilor cu ulei de trandafir si acid hialuronic. Produsele naturiste din gama Healty Happy Life. Parfumuri cu arome puternice care persista mult timp, cele mai indragite arome pentru cadoul preferat. Produse esentiale pentru machiaj, cu aspect lejer, natural, luminos. Rujuri pentru buze senzuale, cu rezistenta indelungata si texturi fine. Lacuri de unghii in nuante intense. Vopsea de par profesionala cu rezistenta indelungata. Sampoane si balsamuri pentru intarirea si regenerarea parului. Pentru a descoperii toate produsele catalogului Ladys cu nr 9 rasfoiti catalogul. Daca va alaturati echipei Ladys veti primi gratuit un catalog in cutia postala.

 

Catalog Ladys Online

 

Pe acest website puteti consulta catalogul Ladys online. Catalogul Ladys este valabil doar in perioada de valabilitate. Aceasta perioada de valabilitate o gasiti pe coperta brosurii Ladys.  Catalogul Ladys cu nr 9 il regasiti mai jos. Il puteti consulta pe orice dispozitiv conectat la internet. Vizualizati catalogul mai jos sau click AICI.

 

 

Inscriere Ladys

 

Inscrierea Ladys este absolut gratuita si fara obligatii. Daca te inscrii completand formularul pe acest website vei primi un catalog gratuit in cutia postala. Toti clientii Ladys primesc discount incepand de la 5% pentru comenzi ce depasesc 65 de lei pret de catalog. Daca comanda depaseset 50 de lei transportul este gratuit.

Inscriere Ladys

error: Content is protected !!