Aspecte inestetice ale pielii

Nu exista femeie care sa nu vrea sa ramana cat mai mult timp tanara si frumoasa. Frumusetea da femeilor siguranta si incredere in ele.
Dar dintre toate celelalte parti ale corpului, fata este cea mai expusa factorilor de degradareinterni si externi, stres si poluare. Cosmetica moderna se axeaza atat pe rolul de prevenire cat si pe cel de vindecare, in cazurile de imbolnavire ale pielii. Dintre elementele inestetice ale pielii fac parte: punctele negre, acneea, ridurile…
Punctele negre sunt depuneri de sebum, care infunda foliculul polisebaceu, in urma unei secretii abundente de sebum. In general, apar pe barbie, aripile nasului, frunte si mai rar pe pometi.
Este necesar sa ne obisnuim cu o curatire riguroasa a tenului, printr-o demachiere perfecta care sa indeparteze impuritatile din timpul zilei, sebumul, urmele de transpiratie si fardul.
Acneea este o infectie provocata de stafilococi localizati la nivelul foliculului polisebaceu(acolo unde firul de par iese din piele). De o deosebita importanta pentru tratament este igiena riguroasa a fetei.
Ridurile fac parte tot din aspectul inestetic al tenului.
din todeauna visul oamenilor a fost sa descopere elixirul tineretii, dar nici unul din remediile folosite de-a lungul timpurilor nu a reusit sa alunge nepoftita si deloc dorita batranete.
Pentru combaterea ridurilor se recomanda: o igiena riguroasa a pielii, o demachiere perfecta a pielii, creme cu substante biologice active bine hidratante.
In jurul ochilor, indiferent de natura tenului, pielea va ramane unsa si in timpul noptii.
In catalogul Ladys gasiti produse pentru orice fel de afectiune a pielii. Produsele Ladys le puteti achizitiona in urma inscrierii in magazinul online. Inscrierea este gratuita si fara obligatii la comenzi, comanda minima este de 10 lei, la comenzi de peste 50 de lei transportul este gratuit, iar la comenzi de peste 65 de lei aveti discount de 5% pana la 35%. La fiecare comanda primiti catalog si pungi pentru cadou gratuite.

error: Content is protected !!