Magazin online

De ce sustin un magazin online de cosmetice, parfumuri, produse pentru ingrijirea personala si multe altele?
Un magazin virtual(online) este ceva modern si in continua crestere, este forte rapid si eficient. Cumparaturile intr-un magazin online sunt mult mai comode, fara aglomeratia din trafic, cea de
la casele de marcat, cea din magazine, cumparaturile necesita mult mai putin timp, poti plati online sau in sistem ramburs, cautarea produsului dorit se face mult mai rapid, nu trebuie sa cauti pe toate raftrile sau sa intrebi vanzatorul. 
În magazinele virtuale clienţii îşi pot crea un cont personal, pe care să îl utilizeze atunci când efectuează o comandă. Astfel, ei pot fi în permanenţă la curent cu ultimele noutăţi, îşi pot verifica comenzile anterioare, au acces la oferte speciale, la o multime de reduceri deoarece nu este doar interesul clientului ci si al celor care ofera aceste produse.

1) Ladys Cosmetice este un magazin online cu produse cosmetice, parfumuri esente frantuzesti, deodorante, accesorii, bijuterii, ceasuri, creme, produse pentru par, pentru copii, produse pentru barbati si multe altele.
Ladys ofera clientilor sai reduceri intre 5% si 42%, testere de parfum gratuite, la comenzi de peste 50 de lei transport gratuit.

Aplica pentru a deveni client Ladys

 

 

2) Diva Life Cosmetics este un alt magazin online de produse cosmetice, produse de ingrijire, machiaj, parfumerie, produse pentru copii, pentru barbati si produse pentru curatenie, bijuterii, produse profesionale, etc. Diva Life ofera clientilor sai reduceri intre 5% si 40%, la comenzi de peste 120 de lei transport gratuit, promotii saptamanale cu produse gratuite.

Aplica pentru a deveni client Diva Life Cosmetics

 

 

3) Margo Cosmetics – magazin de produs ecosmetice, parfumuri, produse de ingrijire personala, bijuterii, accesorii, deodorante si altele. Margo Cosmetics ofera reduceri intre 25% si 30 %  si produse gratuite, la comenzi de peste 100 de lei fara reducere transportul este gratuit.

Aplica pentru a deveni client Margo Cosmetics

error: Content is protected !!