Vopsea de par Ladys

Parul reprezinta una din cele mai puternice forte de atractie a unei femei, acordandu-i-se atentie inca din cele mai vechi timpuri. Vopseaua de par ne ajuta atunci cand nu mai suntem multumiti de culoarea parului nostru sau vrem culori senzuale, sau atunci cand firele albe incep sa isi faca aparitia. Ladys pune la dispozitia clientilor si reprezentantilor sai vopsea de par ieftina si de calitate: vopseaua de par Prestige Deluxe – cremă colorantă  profesionala, hrăneşte părul în aceeaşi măsură în care îl colorează, acoperind 100% firele albe, pentru păr mult mai mătăsos şi strălucitor, complexul inovator cu formula specială Liquid Silk redă viaţa părului făcându-l strălucitor, nanopigmenţii patrund uşor firul de păr colorând în mod unic si  incredibil firul de păr, combinaţia specială de proteine din mătase şi perle, acţionează asupra părului intensificându-i culoarea, conferindu-i delicateţea mătăsii şi strălucirea perlelor. Vopsea de par Prestige cu proteine din grau si vitamina C. Decolorant pentru par tip gel – Blond Time cu extract de nufăr, decolorantul, oferă o tentă argintie și luminoasă părului, deschide culoarea părului, atât a celui vopsit cât și culoarea naturală, cu până la 4 nuanţe având un efect argintiu. Crema coloranta Capital imbogatita cu unt de shea – hrăneşte părul în aceeaşi măsură în care îl colorează, acoperind firele albe, părul capătă o nuanţă uniformă, bogată şi strălucitoare şi este protejat de deshidratare, părul devine mult mai mătăsos şi strălucitor. Iar pentru cine are parul fragil lipsit de stralucire sau prefera varianta naturala

CLIC PENTRU FORMULARUL DE INSCRIERE GRATUITA

de vopsire Herbal Time îţi oferă soluţia ideală la problemele tale! Crema coloranta pe bază de HENNA, varianta mult mai eficienta si mai comoda decat variantele initiale bazate pe praf de henna, te poti vopsi chiar si de doua ori pe luna, pentru ca produsul nu deterioreaza structura parului ci o reface.
Pentru a primi catalogul tiparit gratuit in cutia postala inscrie-te ca reprezentant Ladys si beneficiezi de reduceri si promotii.

error: Content is protected !!