Urmatorul catalog Lady’s

Catalogul Ladys pe octombrie si noiembrie vine cu noi oferte,reduceri si produse noi. Produse de machiaj si infrumusetare, cu preturi fara concurenta pe piata romaneasca.. Iar noul catalog, mult mai generos decat cel pe septembrie, surprinde placut prin produse noi in domeniul machiajului. Super calitate la un SUPER pret, 29% reducere, nou de la Catherine Arley in catalog: fardul de pleoape de la pagina 3. Cu un pret special de lansare 21,99 lei (in loc de 30,99 lei). de la Camil, ca noutate, sare de baie de 660 gr, la un pret special de 19,99 lei. Recomand acest produs.Nuante noi si produse noi de la Isabelle Dupont: lac de unghii in nuante cameleon. La doar 5,29 lei culori cu straluciri seducatoare care rezista pe unghii timp indelungat. Se usuca rapid si nu se exfoliaza.Parfumurile cu esente de durata de la Ladys domina ultimul catalog. Cu reduceri importante de pret pentru

free photo effects

parfumurile de la Camil, reduceri la apele de parfum cu nume deja cunoscut: Insomnia, Sexydi. Only One, varful de gama ca si esenta si durata isi pastreaza pretul.
FOARTE NOU: masca miraculoasa pentru tenul tau, masca abraziva pentru un ten curat si hidratat in acelasi timp. De la Camil, 100ml, masca de fata cu cafea, cu un pret de lansare special de 11,99 lei.
Ca stoc limitat se remarca in catalog bijuteriile realizate in serie limitata. Bratari, inele, cercei, coliere de la Ladys.

Este catalogul Ladys dinaintea Craciunului si sarbatorilor de iarna, cu produse noi, discounturi si reduceri. Nu uitati: imadiat dupa inscriere puteti comanda catalogul Ladys gratuit pe care il veti primi gratis in cutia postala.

error: Content is protected !!