Ulei de baie cu Rozmarin Diva Life Cosmetics

Numele rozmarinului derivă din latinescul rosmarinus, care literal înseamnă ”Roua de mare”, este o specie de plante lemnoase, perene, cu frunze totdeauna verzi, în formă de ace și cu flori albastre, albe sau roșii. Rozmarinul se utilizeaza sub diverse forme, ca ulei, condimente, extracte in produse cosmetice sau in sarurile de baie. Alaturi de lavanda, rozmarinul este unul dintre cele mai bune remedii in aromaterapie.
Proprietatile rozmarinului sunt: calmant, digestiv, antitusiv, tonifiant si antiseptic.

Uleiul de rozmarin se poate folosi cu succes in artrită, reumatism şi

CLIC PENTRU INSCRIERE DIVA LIFE COSMETICS

dureri musculare cauzate de entorse, luxatii, datorită efectului de încălzire la nivelul tegumentelor.
Este un ulei energizant, potrivit în stări de slăbiciune, nervozitate. Uleiul de baie cu Rozmarin vă va ajuta să vă deblocaţi energiile interne, să vă simţiţi mai puternic şi să vă mbunătăţiţi relaţiile cu cei din jur.

– In preparatele cosmetice este un ingredient special care imbunatateste semnificativ circulatia, aducand celulelor epiteliale un aport mai mare de nutrienti, vitamine si oxigen si totodata accelerand absorbtia celorlalte componente ale produselor cosmetice. Are rolul de a regenera pielea, de a reface structurile subcutanate, imbunatateste functia circulatorie subcutanata fiind astfel util in durerile musculare din urma eforturilor intense. Este util in afcetiunile articulare, artroze, guta.

Este indicata aromaterapia cu rozmarin pentru fumatori, deoarece anumite substante din fumul de tigara si nicotina au actiune vasoconstrictoare, spasmele vaselor de sange reducand circulatia sanguina in tesuturile pe care le iriga. Rozmarinul previne astfel de complicatii si totodata imbunatateste circulatia sanguina pulmonara si deci functia respiratorie.
In catalogul Diva Life Cosmetics gasiti uleiul de baie cu Rozmarin “Elina Med” fabricat in Germania.

Daca te inscrii ca reprezentant Diva Life Cosmetics beneficiezi de reduceri intre 5% si 40% la toate produsele.

error: Content is protected !!