Tratament pentru par

Un par stralucitor, matasos si voluminos este reflexia starii de sanatate, dar si un simbol al feminitatii si al atractiei senzuale. Părul degradat este fragil, lipsit de vitalitate si strălucire, se electrizeaza pe perie, se rupe şi îţi conferă un aspect neîngrijit. Dar, există modalităţi prin care îi poţi reda strălucirea şi sănătatea.

Vestea buna este ca pentru fiecare tip de par in parte se gasesc produse de regenerare, ingrijire si intretinere.

In gama de produse Ladys gasiti produse pentru regenerarea si repararea firelor de par despicate.

Ser revitalizant pentru păr rebel şi dificil de aranjat  – Nu necesită clătire după aplicare şi aduce instantaneu mai multa lumină, strălucire si delicateţe orcărui tip de păr, poate fi folosit şi în timpul zilei pentru a preveni despicarea firelor şi pentru a conferi un aspect sănătos. Părul este mai bine protejat de agenţii externi şi se poate fi modelat şi îngrijit mai uşor.

Ser pentru repararea firelor despicate – Soluţie sofisticată pentru strălucire şi repararea firelor despicate,  protejează părul de

CLIC PENTRU INSCRIERE GRATUITA LADYS

mediul extern agresiv si repară stratul cornos extern din structura firului de păr. Părul devine mai moale, mai strălucitor şi mai mătăsos, permiţănd modelarea şi aranjarea mult mai uşor.

Ser regenerant pentru păr uscat şi deteriorat – Serul de refacere aduce instantaneu mai multa lumină, strălucire şi delicateţe orcărui tip de păr. Părul este mai bine protejat de agenţii externi şi poate fi modelat şi îngrijit mai uşor.

Soluţie pentru formarea şi fixarea buclelor – Fixează coafura, dar îi dă totodata şi flexibilitate, controlează şi defineşte părul pe toată lungimea lui, împiedicând încurcarea firelor de păr, este rezistent la umiditate.

Daca deveniti client Ladys beneficiati de reduceri intre 5% si 42% la produsele comandate.

error: Content is protected !!