Talpici cu magnet (Branturi magnetice)

Zonele reflexogene sunt puncte sau zone (în talpă sau pe mâini) care sunt în strânsă legătură cu organele interne ale corpului.
Reflexoterapia urmareste în primul rând îmbunătăţirea circulaţiei în organism şi accelerarea eliminării reziduurilor, astfel încât toxinele să nu se mai acumuleze în concentraţii dăunătoare în ficat, rinichi sau intestin. De asemenea, prin reflexoterapie se poate realiza scăderea senzaţiei de durere prin stimularea eliberării de endorfine – analgezice naturale ale organismului – din glanda hipofiză din creier în fluxul sanguin. Reflexoterapia are acţiunea cea mai eficientă când este folosită pentru tratarea întregului organism şi nu numai pentru anumite afecţiuni. În acest mod, ea îmbunătăţeşte toate funcţiile organismului, ceea ce stimulează procesul natural de vindecare, făcându-l mai rapid şi mai eficient.
Chinezii au utilizat reflexoterapia în combinaţie cu acupunctura. Dr. Wang-Wei, un medic chinez din secolul IV î.Ch., folosea acele de acupunctură în puncte specifice de pe corpul pacienţilor, apoi îi apăsa ferm, cu degetele, pe tălpile picioarelor. Această apăsare era menţinută mai multe minute, până ce se obţinea efectul terapeutic dorit. Dr. Wang-Wei susţinea câ prin aplicarea şi menţinerea apăsării, energiile vindecătoare erau eliberate în organismul pacienţilor.
Reflexoterapia pe care o cunoaştem azi în Occident îşi are originea în studiul terapiei zonale, care utilizează meridianele energetice care străbat corpul de la picioare până la creier .
Beneficiile majore ale reflexoterapiei se înregistrează la stimularea punctelor reflexogene aflate pe şi în jurul tălpilor.
Conform unor studii ale mai multor grupuri de cercetători din China, dintre toate instrumentele ajutătoare utilizate în reflexoterapie, talpicii cu magneti (branturile magnetice) reflexo-terapeutice prezintă cele mai multe efecte benefice: magneţii au o acţiune blândă, neagresivă, , provoacă o creştere a potenţialului bio-energo-caloric, provoacă o stare de calm şi activează circulaţia sanguină. Aceste efecte, alături de cele datorate masajului reflexogen efectuate de protuberanţele branţurilor pot oferi beneficii reale utilizatorilor.
Talpici cu magnet, maseaza talpa piciorului stimuland circulatia sanguina. branturi magneto – reflexogene.
Produsul este din silicon si contine 10 magneti.
Este un produs absolut revolutionar, conceput pentru talpile si picioarele obosite:
-Efectueaza masaj in timp ce umblati.
-Imbunatateste circulatia sangelui.
-Reduce durerile musculare.
-Elimina mirosurile neplacute.
Talpici cu magneti ideali pentru a reduce oboseala si tensiunea in timpul mersului si a statului in picioare. De asemnenea maseaza talpa si stimuleaza circulatia sangelui.
Aceste produse le puteti achizitiona din magazinul online Diva Lifde Cosmetics. Pentru a putea cumpara Branturile magnetice, dar si alte produse de calitate la preturi foarte bune, este necesara crearea unui cont gratuit si fara obligatii.
Crearea contului se poate face AICI.

error: Content is protected !!