Reprezentant Oriflame

Pe acest site gasesti informatii pentru a deveni reprezentant Oriflame. Inscrierea prin site-ul nostru ca reprezentant Oriflame iti aduce in cutia postala, absolut gratuit, catalogul Oriflame: un prim instrument de lucru ca reprezentant Oriflame.
Persoana care se implica in ritm propriu de lucru pentru a promova produsele cosmetice Oriflame este reprezentantul Oriflame. Prima etapa este sa intri in echipa ca reprezentant Oriflame, prima trapta intr-o posibila cariera de succes. Tu decizi cat de departe vrei sa ajungi. Singurul pas care il ai de facut este sa te alaturi echipei Oriflame.
Dupa ce completezi formular de inscriere pe site-ul nostru(AICI) in aproximativ 48 de ore vei primi un email de confirmare a inscrierii, iar in aproximativ 6 zile lucratoare vei primi gratuit catalogul Oriflame in cutia postala. Tot pe email vei primi si datele legate de activarea contului Oriflame. Pentru primirea catlogului gratuit este important sa utilizati adresa corecta si completa.
Ca reprezentant Oriflame ai urmatoarele avantaje:
Inscrierea este gratuita si fara obligatii, In urma inregistrarii si activarii contului veti primi un catalog gratuit, primesti comanda direct acasa prin curier rapid(taxa de livrare 7 lei), sau poti ridica gratuit coletul de la unul dintre centrele de livrare Oriflame din orasul tau, in calitate de reprezentant Oriflame vei avea reducere de pana la 40%, participi la competitii si la campaniile de loialitate organizate pentru reprezentantii Oriflame cu premii in produse sau excursii in intreaga lume.
Mai jos poti vedea reducerile in functie de valoarea comenzii pe care o plasezi in magazinul online Oriflame dupa activarea contului de reprezentant:
Comenzi intre 70 de lei si 299 de lei au un discount de 23%.
Comenzi intre 300 de lei si 599 de lei au discont de 30%.
Comnzile de peste 600 de lei au discount de 40%.
Mai mult de atat, beneficiezi de un discount de performanta. Fiecare produs Oriflame comandat are un anumar de puncte bonus(BP), vinzi mai multe produse, castigi mai multe puncte si beneficiezi de discountul de performanta.
Reprezentantii Oriflame sunt motivati si prin premii si concursuri, asta inseamna un bonus suplimentar. Inscriere AICI.

error: Content is protected !!