Produse Ladys pentru modelarea si fixarea parului

Fie ca ai parul scurt sau lung, cret, ondulat sau drept, acesta trebuie modelat si aranjat. In oferta Ladys cosmetice veti gasi o gama de produse pentru modelarea si fixarea parului.

Ceara de par EXTRA STRONG – Pentru o modelare usoara si rapida a parului, fara sa-l incarce. Suvitele pot fi bine stapanite si coafura bine definita, parul păstrându-si în acelasi timp luciul si textura.

Ceara de par STYLING GLANZ – Cu factor de protectie impotriva razelor solare si vitamina B5, ceara de par actioneaza fara sa usuce si fara sa deterioreze, conferind in acelasi timp un luciu incredibil parului tau.

Solutie pentru indreptarea parului cu protecţie termică.- Oferă extra volum şi strălucire, permite îndreptarea părului pentru o perioadă îndelungată, protejează părul de efecte nedorite de deterioare şi despicare datorate de folosirea uscătorului de păr,  Soluţia va proteja părul de supraîncalzire, iar coafura îşi va păstră volumul şi fermitatea.

Soluţie pentru formarea şi fixarea buclelor – fixează coafura, dar îi dă totodata şi flexibilitate, controlează şi

 

CLIC PENTRU INSCRIERE GRATUITA

defineşte părul pe toată lungimea lui, împiedicând încurcarea firelor de păr. Este rezistent la umiditate.

Gel pentru par Camil Extra Strong – hidratant pentru păr, conferă coafurii un aspect perfect definit, se îndepărtează uşor la pieptănat. Varianta Extra Strong – fixare puternica.

Styling Mousse– spumă de stilizare profesională cu fixare puternică pentru volum de durată, protecţie UV şi provitamina B5.

Hair Spray– spray fixativ cu fixare puternică pentru o coafură perfectă, conferă părului fixare dinamică şi strălucire. Conţine filtru UV şi Provitamina B5.

Pentru toate acestea obtii reducere intre 5% si 42% daca devii client sau reprezentant Ladys.

Dupa inscriere primesti gratuit catalogul Ladys tiparit. La prima comanda de 100 de lei primesti un set testere parfumuri gratis, transport gatuit.

error: Content is protected !!