Riduri in jurul Ochilor? Combate-le in maxim 5 pasi cu produse Ladys din gama Active Gold

Ti-au aparut riduri fine in jurul ochilor? Combate-le  cu cele 5 produse Ladys din gama Active Gold

Combate ridurile fine cu cele 5 produse Ladys din gama Active Gold. Produsele Active Gold sunt pe baza de colagen si acid hialuronic. Produsele Active Gold fac parte din linia de produse Victoria Beauty.

Combate ridurile fine cu produse Active Gold

Vine o varsta la care te confrunti cu ridurile din jurul ochilor. Invata sa le estompezi urmand acest ritual de ingrijire. Ridurile din jurul ochilor pot aparea din cauza ca razi prea mult, ori ca strangi din ochi ca te deraneaza lumina. Pielea din jurul ochilor este foarte sensibila si subtire si de aceea ridurile aici apar cel mai repede.

Masca cu colagen pentru fata Active Gold.

Aceasta masca faciliteaza inlaturarea toxinelor, hidrateaza pielea, combate ridurile fine, reda stralucirea pielii si uniformizeaza culoarea. Ingrdientele active continute de aceasta masca: colagen, acid hialuronic, vitamina B3, vitamina E se absorb cu usurinta in piele, sub influenta temperaturii corpului.

Crema intensiva antirid Active Gold 24K

Aceasta crema facilteaza inlaturarea toxinelor, hidrateaza pielea, combate ridurile fine, reda stralucirea pielii si ii reda stralicirea acesteia. Ingredientele sale active, aur, colagen, acid hialuronic, vitamina B3, vitamina E, se absorb cu usurință în piele sub influența temperaturii corpului şi asta numai datorită tehnologiilor performante utilizate în producearea acestei creme.

Ser intensiv antirid contur ochi Active Gpld 24K

Serul antirid ajuta pielea delicata si reduce aparitia liniilor fine din jurul ochilor. Avand un continut bogat de aur, colagen, acid hialuronic si vitamina C, ofera pielii un aspect tanar, radiant si protejeaza de imbatranire.

Masca cu colagen pentru contur ochi Active Gold

Aceasta masca cu colagen pentru conturul ochilor, netezeste in mod vizibil liniile fine din jurul ochilor, reduce cearcanele. Previne aparitia senzatiei de ochi umflati si inlatura oboseala.  Tonifiaza conturul ochilor si imbunatateste elasticitatea pielii.

Ser intens antirid Active Gold 24K

Serul antirid este un tratament de lux care luminează și hidratează pielea. Având un conținut bogat de aur, colagen, acid hialuronic și acid ascorbic (vitamina C), oferă pielii un aspect tânăr, radiant și o protejează de îmbătrânire. Recomandat pentru toate tipurile de piele.

 

Inscriere Ladys Cosmetice

Pentru achizitionarea produselor Ladys din gama Ative Gold, dar si alte produse de calitate, este necesar sa va inscrieti i echipa Ladys cosmetice. Inscrierea Ladys cosmetice este gratuita si fara obligatii. Transport gratuit la comenzi de peste 50 de lei.

Inscriere Ladys

Riduri in jurul Ochilor? Combate-le in maxim 5 pasi cu produse Ladys din gama Active Gold. Combate ridurile fine cu cele 5 produse Ladys din gama Active Gold. Produsele Active Gold sunt pe baza de colagen si acid hialuronic.

error: Content is protected !!