Pasi de realizat pentru un machiaj reusit

Fiecare dintre noi isi doreste sa arate bine in fiecare zi, dar fara a pierde prea mult timp dimineata inainte de a pleca spre serviciu. Prin urmare, iata cateva modalitati de a arata impecabil in orice moment al zilei.
Pentru a pregati tenul pentru aplicarea fondului de ten, fara exceptii, primul pas este curatirea zilnica, atat dimineata cat si seara, indiferent daca am folosit fond de ten sau nu in ziua respectiva. Demachiantul(Prestige Rose & Pearl ) trebuie ales in functie de tipul de ten.Urmeaza tonifierea pielii, pentru care vom utiliza o lotiune tonica(Pharmacy),aplicata pentru a curata urmele de demachiant ramase atat pe fata cat si pe gat, decolteu.
Urmatorul pas este hidratarea pielii cu o crema hidratanta(Day Cream Rose)adecvata tipului de ten si aplicata prin miscari circulare pe frunte si cu miscari ascendente pentru pometi si gat. De asemenea, in functie de tipul de ten, odata sau de 2 ori pe saptamana se recomanda folosirea unui exfoliant((Regal) pentru indepartarea celulelor moarte si aplicarea unei masti hidratante(Regal) dupa. Pentru tenul uscat de recomanda folosirea exfoliantului maxim o data pe saptamana pentru a nu usca si mai tare tenul si folosirea mastii hidratante de 2 ori pe saptamana. Pentru tenul normal-mixt, exfoliantul si masca se pot utiliza de 2 ori pe saptamana, iar pentru tenul gras se recomanda folosirea unui exfoliant la 2 zile iar in loc de masca o lotiune tonica pentru inchiderea porilor. (AVON TARGOVISTE).

In Oferta Ladys veti gasi toate produsele cosetice pentru realizarea machiajului perfect.

PENTRU LISTA PRODUSELOR COSMETICE CLICK AICI

error: Content is protected !!