Parfumuri Sangado Originale

DELICII REGALE – PARFUM DE DAMĂ ORIGINAL SANGADO
Floral – Un parfum ca un festin al simțurilor: aroma suculentă a mărului este învăluită în amestecul sofisticat al tonurilor florale exotice și amestecul senzual al tonurilor de lemn.
note de vârf: castravete, grapefruit, magnolie
note de inimă: tuberoze, trandafiri, violete, lăcrămioare, măr
note de bază: ambră albă, lemn de santal

COSTA DEL SOL – PARFUM DE DAMĂ ORIGINAL SANGADO
Floral – Un parfum confortabil, elegant și sportiv în același timp în care se regăsește un buchet delicat de flori de frezie, iasomie, hibiscus și trandafir bulgăresc, accentuat de note subtile de condimente.
note de vârf: condimente, frezie, violete
note de inimă: iasomie, floare de hibiscus, trandafir, bulgăresc
note de bază: cedru de Himalaia, santal, acorduri de piele, tămâie

CRYSTAL CLEAR – PARFUM DE DAMĂ ORIGINAL SANGADO
Floral – O combinație proaspătă, senzuală a notelor revigorante de rodie și yuzu și a notelor liniștitoare de bujor, magnolie și lotus, toate învăluite de notele calde de ambră și mosc.
note de vârf: yuzu, rodie, acorduri de gheață
note de inimă: bujor, magnolie, lotus
note de bază: ambra, mosc, mahon, acaju

IDILA – PARFUM DE DAMĂ ORIGINAL SANGADO
Floral – Acest parfum te întampină cu aromele luminoase și proaspete ale citricelor, fiind urmate de notele bogate de patchouli și ale florilor de liliac, trandafiri bulgarești și iasomie.
note de vârf: lychee, citrice, zmeură, liliac
note de inimă: trandafir bulgăresc, iasomie
note de bază: patchouli, mosc, lemn

ATINGERE CALDĂ – PARFUM DE DAMĂ ORIGINAL SANGADO
Floral – Un parfum sofisticat și elegant, plin de prospețime, care armonizează perfect notele de piper roz, citrice, vetiver și iasomie cu notele senzuale și calde de mosc alb și lemn de guiac
note de vârf: condimente, piper roz, lămâie, bergamotă
note de inimă: iasomie, vetiver, cedru
note de bază: lemn de guiac, mosc alb
Gama de parfumuri “I.D.Sangado” cuprinde parfumuri de dama si barbatesti, parfumuri clasice, florale si orientale. Peste 100 de arome pentru ea si pentru el, un catalog intreg cu aceste parfumuri. Gama de parfumuri I.D Sangado are concentratie mare de parfum – 18% parfumurile barbatesti si 22% parfumurile de dama. Aceasta concentratie este rar intalnita in lumea parfumurilor si garanteaza ca mirosul persista in timp.
Parfumurile Sangado sunt in magazinul online Ladys si le puteti achizitiona daca va creati un cont gratuit si fara obligatii la comenzi. Clientii Ladys beneficiaza la comenzile de peste 65 de lei de discount incepand de la 5%pana la 35%, iar la comenzile de peste 50 de lei transportul este gratuit. La fiecare comanda primiti gratuit catalog si pungi pentru cadouri.

error: Content is protected !!