Parfumuri noi Diva Life Cosmetics

In catalogul de toamna Diva Life Cosmetics, catalogul nr. 2, veti gasi peste 70 de produse noi: produse cosmetice, produse pentru curatenie, produse terapeutice, deodorante, parfumuri….
In acest post voi prezenta parfumurile noi din brosura Diva Life Cosmetics.
Apă de parfum Fruiti Love – Aroma fresh floral fructată combinata in mod creativ cu note de: floare de portocal, prune, coacăzele burgeons sunt aromate de piperul roz si completate prin naturaletea notelor de trandafir sălbatic, iasomie cu aroma calda, rădăcini orris, mosc alb care emana o stare de prospetime pretutindeni, acestea fiind invaluite in aromele misterioase ale lemnului de santal. Fresh si cald in acelasi timp, acest parfum creaza o tensiune senzuala.
Apa de parfum Sensei – Notele florale, calde şi reci cu accente  de lămâie, un cockteil de petale de salcam si iasomie, migdale.
In aceasta campanie, primesti cadou un colier cu medalion si o pereche de cercei daca

 

CLIC PENTRU INSCRIERE GRATUITA DIVA LIFE COSMETICS
comanzi parfumurl Sensei.
Apă de parfum L’amour – Prima impresie este seducatoare, parfum ale carui note senzuale raman imprimate in piele şi caracterizează pasiuni nebune, povesti de dragoste…sau aventuri de o noapte. Pentru a revigora simturile descoperă noua aromă floral fructată, combinată din arome proaspete de: piersici, prune, prospetimea electrica a freziei, cu un buchet de crin, iasomie si trandafir, cu mireasma unica si cu puteri hipnotice de ylang-ylang, lemn de cedru, lemn de santal, vanilie, aroma dulceaga, foarte puternica si complexa a boabelor de tonka. Inhaland buchetul floral impetuos pentru moment poti sa te simti intr-o adevarata vacanta tropicala.
Apă de parfum Cruiser Blue – Aroma citric lemnoasă oferă prospţime întreaga zi. Conţine o multime imbietoare de condimente, bergamota cu aroma proaspata, mandarină, portocale, prune, piper negru, frunze de mesteacăn, patchouli cu miros intens, vanilie.
Apă de parfum Arctic Blue – Miros proaspăt cu note usoare de santal, cedru cu aroma caracteristica, lemnoasa, condimentat-rasinoasa si lavandă cu miros puternic si relaxant. Este destinat bărbatului cu spirit tânăr.
Pentru a beneficia de reduceri de pana la 40% inscrie-te in echipa Diva Life Cosmetics si fa o schimbare! Arata Diva din tine!
error: Content is protected !!