Parfum original Sangado

ELEGANȚĂ FEMININĂ – PARFUM DE DAMĂ ORIGINAL SANGADO
Aldehidic – Parfumul sofisticat și cald al florilor de iasomie, trandafir, lăcrămioare și iris ce se combină cu forța aromelor de lemn de santal și vanilie.
note de vârf: aldehide, lămâie, ylang-ylang, portocală amară
note de inimă: iasomie, trandafir, lăcrămioare, iris
note de bază: lemn de santal, vanilie, vetiver

PLĂCERE INTENSĂ – PARFUM DE DAMĂ ORIGINAL SANGADO
Aldehidic – floral – Contrastul dintre dulce și amar, combinația intensă a aromelor puternice de mandarin, bergamotă, mosc și busuioc și aromele florale delicate de iasomie, floare de portocal, crin și vanilie.
note de vârf: mandarin, bergamotă, busuioc, aldehide
note de inimă: iasomie, garoafă, floare de portocal, crin
note de bază: lemn de santal, vanilie, tonka, mosc

NOPȚI DE NEUITAT – PARFUM DE DAMĂ ORIGINAL SANGADO
Floral – fresh – note verzi – O combinație proaspătă a aromelor florale de lăcrămioare, garoafă și tuberoze îmbinate cu aromele energetice de citrice și piersică.
note de vârf: citrice, floare de portocal, piersică
note de inimă: lăcrămioare, garoafă, coriandru, tuberoze, santal
note de bază: ambră, patchouli, mosc, vetiver

DECLARAȚIE DE DRAGOSTE – PARFUM DE DAMĂ ORIGINAL SANGADO
Floral – Parfum ce combină prospețimea și vitalitatea exuberantă a portocalei amare de Tunisia și senzualitatea aromelor de trandafiri roșii, iasomie și magnolie.
note de vârf: portocală amară tunisiană, coacăze roșii
note de inimă: trandafiri roșii, iasomie, magnolie
note de bază: cedru, mosc

PURITATEA CRISTALULUI – PARFUM DE DAMĂ ORIGINAL SANGADO
Floral – Combinația irezistibilă a aromelor proaspete de bambus și fruct nashi, cu aromele catifelate ale florii de lotus și aromele elegante de lemn pentru a obține parfumul perfect pentru femeia care radiază de strălucire și lumină.
note de vârf: bambus, nashi (fruct exotic cu aromă de măr și pară)
note de inimă: floare de lotus
note de bază: lemn
Gama de parfumuri “I.D.Sangado” cuprinde parfumuri de dama si barbatesti, parfumuri clasice, florale si orientale. Peste 100 de arome pentru ea si pentru el, un catalog intreg cu aceste parfumuri. Gama de parfumuri I.D Sangado are concentratie mare de parfum – 18% parfumurile barbatesti si 22% parfumurile de dama. Aceasta concentratie este rar intalnita in lumea parfumurilor si garanteaza ca mirosul persista in timp.

Parfumurile Sangado sunt in magazinul online Ladys si le puteti achizitiona daca va creati un cont gratuit si fara obligatii la comenzi. Clientii Ladys beneficiaza la comenzile de peste 65 de lei de discount incepand de la 5%pana la 35%, iar la comenzile de peste 50 de lei transportul este gratuit. La fiecare comanda primiti gratuit catalog si pungi pentru cadouri.

error: Content is protected !!