Parfum de Dama J’aime

Stim ca nu este usor sa va alegeti parfumul preferat avand in vedere multitudinea esentelor care se gasesc in vitrinele magazinelor de specialitate.
Fiecare casa de moda este recunoscuta pentru sectiunea de parfumuri pe care o promoveaza, nume mari precum Chanel, Dior sau Paco Rabanne reusind de-a lungul timpului sa lanseze pe piata arome cu totul neobisnuite, care au satisfaut pe rand preferintele femeilor independente, romantice sau conservatoare.
Daca nu va permiteti sa achizitionati un parfum scump precum cele enumerate mai sus, Ladys cosmetice pune la dispozitia clientilor o gama vasta de parfumuri la preturi accesibile.
Parfumuri florale, orientale, fructate, etc.
Un parfum care nu trebuie sa lipseasca din colectia unei femei pasionate de esentele florale este parfumul J’AIME este un parfum

CLIC PENTRU INSCRIERE GRATUITA

floral-oriental pentru femei contemporane. Notele sale de varf mandarine galbene italiene sunt clare, exotice, calde si imbatatoare, iar notele sale de mijloc finetea trandafirului de Damasc este usor de distins si originala. Notele de baza sunt compuse din neroli, floare de portocal, lemn, vanilie.
Daca vreti sa achizitionati acest parfum sau oricare altul, sau daca vreti sa incercati produsele Ladys, produse de calitate si la preturi rezonabile trebuie doar sa va inscrieti AICI, fara absolut nici o obligatie la comenzi lunare, in plus imediat dupa inscriere veti primi un catalog Ladys absolut gratuit prn Posta Romana, pentru comenzile ce depasesc 50 de lei transportul este gratuit, comenzile ce depasesc 65 de lei au discount de la 5% pana la 35%. La fiecare comanda primiti cadouri, cataloage gratuite si pungi pentru cadouri.

error: Content is protected !!