Oferte temporare Ladys

Cosmetice Lady’s are o gama variata de produse de cea mai bună calitate și la preturi accesibile – , cosmetice, parfumuri, produse pentru igiena intimă, bijuterii, acesorii fashion. Ladys  are 3 tipuri de oferte foarte  avantajoase!

  1. PRODUSE DE BAZĂ – sunt produsele pe care le regăsesesti  în mod normal în catalogul tipărit. Catalogul Ladys apare lunar și include produsele de bază, noutăți si promoții .
  2. OFERTE TEMPORARE – Aceasta este o categorie specială ce cuprinde produse dintr-o gamă variată și cu Stoc limitat. Periodic această secțiune este actualizată prin introducerea de produse noi, acestea însă nu se găsesc în catalogul tipărit, fiind prezentate doar online. Mai jos sunt cateva imagini cu aceste produse.
  3. TESTERE -Pentr a te convinge  de calitatea produselor comanda seturi de testere la prețuri avantajoase. Lady’s are testere pentru

INSCRIERE GRATUITA LADYS

produsele preferate: parfumuri, rujuri,luciuri de buze si fond de ten. La prima comanda de 100 de ron primiti un set testere parfumuri gratuit.

La toate acestea aveti reducere de 25% la comenzile ce depasesc 100 de lei si transport gratuit.

 

INSCRIERE GRATUITA LADYS

error: Content is protected !!