Lambre- Parfum Gold Amber

Margo Cosmetics a lansat noul catalog Lambre. In acest catalog veti gasi GOLD AMBER WOMEN – Magia si misterul seductiei intr-o sticluta cu o combinatie de ngrediente unice, care nu au mai fost folosite pana în prezent in alte parfumuri. Feminitatea neascunsa doar te va atrage în vartejul dorintelor ascunse. Notele profunde de stejar și patchouli increzator dau acordul in acest cantec, dezvaluind prospetimea lamaii, ca o femeie care stie cum sa cucereasca si sa se lase sedusa. Bogatia chihlimbarului este redata de o suita de lux a notelor de Mir, ceara de albine si condimente cu whisky. O respiratie  si acest parfum devine o obsesie, in fata carei nu poti rezista. Inca o data Bertrand Duchafour a reusit sa combine ingrediente exceptionale intr-un parfum unic pentru femei si barbati.
Parfum GOLD AMBER MEN – Minunat si seducator, ca si detinatorul sau acest parfum ramane pentru mult timp in memorie.. O combinatie contradictorie dintre note dulci si puternice ce intriga si seduce. Trandafirul, vanilia si sofranul sunt doar nada, deschid usa in intampinarea notelor curajoase de lavanda si cardamom. Pentru senzatii de neuitat, acest parfum dezvaluie amaraciunea notelor de grapefruit, vetiver si arome dulci de uleiuri eterice.
Bertrand Duchafour a creat, de asemenea, parfumuri pentru mai multe alte case de parfumuri, inclusiv lui Penhaligon, Amouage, Comme des Garcons, Givenchy și Christian Dior. Duchaufour este un expert al umbrelor…El picteaza culori olfactive, cu miros de fum sau lemn arzand…Un adevarat maestru al parfumeriei” spunea Chandler Burr in New York Times. Creator al parfumurilor Sartorial si Eau Sans Pareil, Duchaufour este un maestru care a realizat parfumuri pentru unele din cele mai renumite case ale lumii.

Daca vrei sa achizitionezi unul dinparfumurile Gold Amber trebuie sa iti creezi un cont inmagazinul online Margo Cosmetics, inscrierea este gratuita, fara obligatii la comenzi, iar la comenzi de peste 100 de lei primesti discount de 25% si transport gratuit.

error: Content is protected !!