Ingrijirea pielii

Pentru toate tipurile de piele ingrijirea corecta a fetei consta in – 1) curatire 2)ingrijire si spalare
1)Curatirea se va face regulat si obligatoriu dimineata si seara. Laptele demachiant se intinde pe fata, se maseaza usor sa se amestece cu impuritatile, dupa care se sterge cu un disc demachiant.
Gelul de curatat se intinde cu varful degetelor, se indeparteaza cu apa calda si apoi cu rece.
2) Dupa curatire si improspatare trecem la ingrijirea si apararea pielii, cu creme nutritive de zi, care constituie un strat subtire al fardului si apara tenul de intemperii ( soare, vant, frig, etc.).
Pielea imbatranita se datoreaza fie uscaciunii, fie neingrijirii sau a unei mimici intensive. In astfel de situatii se va evita expunerea la soare, vant, frig, si se vor folosi creme grase, bine hidratate, iar fata se vapudra pentru a proteja pielea.
In catalogul Ladys veti gasi lapte demachiant cu lapte si miere de salcam, lapte demachiant cu Aloe Vera, apa demachianta micelara cu extract de melc, emilsie demachianta Marula gold, creme hidratante si geluri de curatare, precum si multe alte produse.
Pentru achizitionarea produselor Ladys este necesara crearea unui cont in magazinul online Ladys, crearea contului este gratuita si fara obligatii la comenzi, comanda minima 10 lei, pentru comenzi ce depasesc 50 de lai transport gratuit, iar pentru comenzile ce depasesc 65 de lai se acorda discount incepand de la 5% pana la 35%.

error: Content is protected !!