Hydro Creator

Secretul pielii tinere este hidratarea corespunzatoare. Mai multa hidratare, o piele mai neteda si mai elastica.

Complexul Hydroveg – are efect puternic de hidratare, imbunatatind hidratarea stratului de keratinocite, formand o pelicula pe suprafata pielii care va preveni pierderea de apa din piele, iar pielea devne elastica Combina ingrediente atent alese pentru a obtine un efect de neegalat in ceea ce priveste nutritia si finetea pielii, prevenind procesul imbatranirii.

In brosura Margo cosmetics veti gasi produsele Hydro Creator cu complexul Hydroveg ce ofera un efect de hidratare instant si de lunga durata.

Aceste produse  sunt urmatoarele:

Crema hidratanta si revitalizanta – reduce pierderea de apa epidermica ?i intareste bariera de lipide, toate straturile pielii sunt perfect hidratate, complexul de vitamine E si B5 impreuna cu extractul de Imperata Cylindrica, stopeaza imbatranirea pielii si stimuleaza regenerarea acesteia. Aceasta crema face pielea elastica, proaspata si

 

CLIC PENTRU INSCRIERE GRATUITA

revitalizata.

Gel pentru ochi – hidratare si fermitate – Pielea delicata din jurul ochilor este hidratata intes pentru intreaga zi. Regleaza microcirculatia, reduce în mod eficient cercurile intunecate si edemele din jurul ochilor ?i ofera un efect imediat. Intarzie imbatranirea pielii.

Crema Anti-Rid & Firming – ingredientele sale pretioase sus?in procesele naturale ale pielii. Gelul active DNA ?i componente OXYLASTIL previn eficient efectele de imbatranire a pielii, complexul Hydroveg reduce pierderea apei epidermice ?i intareste bariera de lipide. Vitaminele E si B5 netezesc pielea, facand-o ferma si elastica, intinerind-o.

Lotiune demachianta pentru ochi si fata – Elimina delicat si eficient machiajul din zona ochilor, a fa?ei si a gatului, eliminand toate impuritatile.

Daca  deveniti client Margo Cosmetics beneficiati de reduceri de cel putin 25% la toate produsele comandate.

error: Content is protected !!