HAPPYLADYʼS SECRET

Inainte de menstruatie psihicul, chiar si corpul o iau razna. Deveniti nervoase, balonate si apar acele crampe menstruale destul de dureroase si stanjenitoare si va ganditi cum sa eliminati disconfortul menstrual, solutia o veti gasi in acest articol. Majoritatea femeilor au un disconfort fizico-psihic premergator menstruatiei, dar 2-5% dintre ele au manifestari severe ale sindromului premenstrual, care le afecteaza activitatile de zi cu zi. Multe femei dau piept luna de luna cu alte simptome suparatoare: dureri abdominale, balonari, greata, cefalee. Desigur, tot acest disconfort are o explicatie fiziologica, dar oare nu putem face nimic pentru a-l diminua?
In catalogul Ladys cosmetice veti gasi Happyladyssecret pentru scaderea disconfortului menstrual.
Proprietati: HappyLadysSecret este unsupliment alimentar pentru femei, recomandat pentru atenuarea disconfortului menstrual si reglarea balantei hormonale.
Ingrediente: extract apos din Cretisoara (Alchemilla vulgaris), celuloza microcristalina (agent de incarcare), extract apos din radacini de Ghimbir (Zingiber officinale), extract din frunze de Menta (Mentha piperita),extract din radacini de Turmeric (Curcuma longa), amidon de porumb (agent de încarcare), dioxid de siliciu (agent antiaglomerant), stearat de magneziu (agent antiaglomerant).
Ladys cosmetice pune la dispozitia clientilor acest produs din gama Happy la un pret accesibil. Pentru achizitionarea produselor Happy accesati magazinul online Ladys, acolo va creati un cont gratuit si fara obligatii la comenzi. La inscriere automat se vatrimite un catalog absolut gratuit pe adresa mentionata de Dvs. La comenzile de peste 50 de lei transportul este gratuit, iar la comenzi de peste 65 de lei aveti discount incepand de la 5% pana la 35%.

error: Content is protected !!