Happy Colon

Noutate in oferta Cosmetice Ladys suplimentul alimentar pentru detoxifiere Happy Colon, un supliment alimentar natural, regleaza trazitul intestinal, slabeste, reduce senzatia de balonare, regleaza colesterolul si glicemia, detoxifiaza, regleaza metabolismul, efect tonic general, contine antioxidant omega 3.
Mediul in care traim este din ce in ce mai poluat: apa, aer, pamant sunt contaminate cu deseuri toxice care in cele din urma ajung in organismul nostru. Corpul lupta impotriva toxinelor acumulate prin mecanismele sale naturale de detoxifiere: colon, ficat, rinichi, plamani, piele, insa la un moment dat nu mai face fata singur dezechilibrului la care este supus, deaceea o detoxifiere o data la sase luni este necesara.
Detoxifierea este procesul natural de eliminare a toxinelor din organism. Curele de detoxifiere au o istorie de mii de ani, fiind cunoscute încă din antichitate. Uneori au fost utilizate ca metode de vindecare, alteori ca tratamente de reîntinerire si regenerare. Rezultatul este surprinzator si consta in imbunatatirea tonusului general, in pierderea unor kilograme inestetice, ameliorarea celulitei, eliminarea senzatiei de balonare si imbunatatirea aspectului pielii, acestea sunt doar câteva beneficii suplimentare pe care le aduce o cura de detoxifiere. Happy Colon este un produs special conceput pentru a ajuta organismul nostru in eliminarea toxinelor si care asigură beneficiile detoxifierii optime a colonului. Este o combinaţie de 7 plante special selectate și zeolit (argilă), care ajută organismul în procesul de detoxifiere şi reglează natural funcţionarea normală a tubului digestiv.

Ingredientele produsului Happy Colon sunt:

Seminţe de in – Linum usitatissimum
Tărâţe de psyllium – Plantago ovate
Chimen – Carum carvi
Pătrunjel – Petroselinum crispum
Coriandru – Coriandrum sativum
Lemn Dulce – Glycyrrhiza glabra
Păpădie – Taraxacum ofcinale
Argilă – Zeolit

Conţinutul mare de fibre vegetale din seminţele de In şi coaja de Psyllium conferă produsului o capacitate mare de absorbţie a apei. Fibrele nu sunt digerate de către organism. Prin urmare, traversează relativ intacte stomacul, intestinul subţire, colonul şi apoi sunt evacuate din organism împreună cu toxinele absorbite.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!
Produsul este disponibil in magazinul online Ladys. Pentru achizitionarea produsului este necesara crearea unui cont de client Ladys, inscrierea este gratuita si fara obligatii. Creare cont Ladys.  La comandarea fiecarui flacon primiti si brosura de promovare care contine informatii foarte utile si interesante despre modul cum este conceput produsul si cum trebuie consumat .
Pentru detalii suplimentare ( actiune HAPPY COLON, doze si mod de administrare) accesati magazinul online AICI ramura “Happy Colon -Supliment alimentar”.

error: Content is protected !!