Gama Green Pharmacy pentru ingrijirea parului

Parul a beneficiat intodeauna de o atentie deosebita, el reprezentand unul din cele mai importante atribute ale frumusetii. Fiind expus mai multor factori atmosferici, parul necesita o ingrijire deosebita. El este o formatie anexa a pielii, produs de celulelel epiteliale, fiind alcatuit din doua parti – tulpina parului, vizibila la exterior si radacina paruluiaflata in derma.Prul creste pana atinge o aanumita lungime, dupa care cade, iar in locul lui creste un alt fir. Viata unui fir de par dureaza intre 2 si 4 ani. Vara creste mai repede, iar primavara si vara cade mai mult.
Culoarea parului se datoreaza unor factori ereditari si de pigment. Dupa natura si calitatile sale exista trei tipuri de par – normal, gras si uscat.
Prul normal este mladios, stralucitor, acoperit cu un strat protector de grasime.
parul gras este lucios si unsuros datorita excesului de sebum.
Parul uscat este lipsit de luciu, datorita insuficientei de grasime este fragil si se rupe usor.
O buna ingrijire a parului trebuie sa asigure- curatirea pielii capului si a parului, mentinerea hranirii naturale si folosirea produselor adecvate pentru fiecare tip

INSCRIERE GRATUITA AICI

de par.
In catalogul Margo Cosmetics veti gasi gama Green Pharmacy – ser pentru varfuri despicate si fragile( aloe vera, extract ulei de orez, ulei de cedru, ulei de camelie), ulei tratament intensiv impotriva caderii parului(ulei natural de brusture cu BH intensiv + complex impotriva caderii parului si activator de crestere, extract de fructe saw palmetto, ulri esential de cimbru), masca impotriva caderii paruluicu activator de crestere, sampoane Green Pharmacy pentru par gras, pentru par uscat si pentru par normal, sampon antimatreata cu gudron de mesteacan si zinc, sampon cu extract de ginseng pentru varfuri espicate si scalp gras, balsam impotriva caderii parului cu extract din radacina de brusture, balsam antimatreata cu extract din muguri de measteacan si zinc, balsam de par cu ulei de argan, ulei pentru scalp ce stimuleaza cresterea parului( ulei de brusture si ardei rosu), ulei pentru scalp impotriva caderii parului, ulei antimatreata, ulei pentru regenerare( ulei de argan) si multe alte produse.
Pentru achizitionarea acestor produse si nu numai, trebuie decat sa va faceti cont pe site-ul Margo cosmetics cu un clic AICI, si automat veti primi gratuit la Dvs acasa un catalog pe care il puteti rasfoi in voie. Inscrierea este gratuita si fara obligatii la comenzi, daca faceti comanda de 100 de lei platiti doar 75 de lei si transport gratuit.

error: Content is protected !!