Galerie de Beaute Paris

Pentru ca este capitala mondiala a frumusetii, Parisul este si originea brandurilor din portofoliul Galerie de Beaute Paris. Cel mai bun loc unde poti alege dintr-o varietate de branduri de frumusete. Fiecare brand a fost ales cu grija pentru calitatea produselor, originea lor, pret, etica si autenticitate.
Trei specialisti in vanzari directe si brand building , avand multi ani de experienta capatata in toata lumea – Anglia, Franta, Italia, tari ale Europei centrale si de Est si Statele Unite. Acestia au descoperit secretul de a recunoaste cele mai bune branduri si au invatat cum sa le ofere clientilor.
In catalogul Galerie de Beaute Paris ai ocazia sa descoperi alegerile acestor trei specialisti. Sunt branduri care respecta nevoile tale, iti ofera o valoare reala si arata o preocupare autentica pentru mediu. Consilierii Galerie de Beaute Paris iti vor comunica toate beneficiile si te vor indruma astfel incat sa poti alege si folosi produsele cele mai potrivite.
In urma unui proces de selectie foarte riguros portofoliul Galerie de Beaute Paris a fost imbogatit doar cu branduri care indeplinesc cele mai ridicate standarde de calitate.
Branduri venite din Franta, de la Paris, capitala mondiala a modei, sunt acum disponibile si in Romania.
GDB Paris se angajeaza sa ofere consumatorilor romani cele mai bune branduri. Doar brandurile care indeplinesc cele mai ridicate standarde vor intra in portofoliul Galerie de Beaute Paris, asta datorita unui proces de selectie foarte riguros; aduse de la Paris pentru a satisface toate nevoile de frumusete ale clientilor, familiilor lor. Meriti ce e mai bun, meriti mai mult!
Brandurile fondatoare:
Brandurile GDB Paris fondatoare provin din capitala frumusetii, Paris. Au fost alese pentru prestigiul lor, eficienta lor complexa.
Brandurile de prestigiu pe care le prezinta Galerie de Beaute Paris sunt Kiotis Paris si Stanhome.
“Promisiune: Galerie de Beaute Paris se angajeaza sa ofere consumatorilor romani cele mai bune branduri. Datorita unui proces de selectie foarte riguros, doar brandurile care indeplinesc cele mai ridicate standarde vor intra in portofoliul Galerie de Beaute Paris; aduse de la Paris pentru a satisface toate nevoile de frumusete ale clientilor, familiilor lor si casei. Branduri cu valori si etica puternice,cu respect pentru mediu. Branduri care au un know-how dovedit datorita traditiei lor sau a puterii de inovare.
Acestea sunt lucrurile pe care le meriti. ”

Pentru achizitionare produse GDB Paris este necesara crearea unui cont gratuit si fara obligatii.

Creare cont AICI.

error: Content is protected !!