Diva Life Cosmetics produse profesionale

Cand vine vorba despre par, majoritatea persoanelor isi fac griji legate de modul in care acesta arata, cum sa-l coafeze.Aspectul parului si stilul coafurii sunt, adesea, indicii relevante ale personalitatii al fiecarei femei.  Produsele de coafat iti permit sa te joci cu propria infatisare si sa incerci in permanenta lookuri noi care iti definesc, de fiecare data altfel, feminitatea. Insa conditia indispensabila pentru o coafura stralucitoare si rezistenta este, inainte de toate, sanatatea parului.

In gama de produse Diva Life Cosmetics veti gasi produse profesionale si anume produse de styling si tratamente profesionale.

Sa incepem cu tratamentele profesionale pentru ca mai intai de toate trebuie sa avem un par sanatos si stralucitor.  

Ulei mineral restructurant fiole Selective Professional – efect nutritiv esential pentru par care necesita regenerare. Acesta contine zinc, fier, magneziu, silicon si agenti cationici de conditionare, ofera parului volum creind un efect mineralizator atat pe suprafata cat si in interiorul parului, garantind un efect reparator direct asupra partilor distruse. Efectuarea unor cure de cateva minute pentru nutrire interna si externa. In uzul zilnic pentru a mentine si a integra progresiv tratamentul de salon.  

Masca nutritiva tratament pentru regenerare – ofera parului substante care au functia de a restaura nivelul de hidrolipizi. Agentii de echilibrare se ocupa de

CLIC PENTRU INSCRIERE GRATUITA DIVA LIFE COSMETICS

restaurarea zonei exterioare si interioare, creind o structura noua. 

Masca Amino Keratin – Reconstructie intensa prin keratina cu masa moleculara mica. Concentrarea mare a agentilor garanteaza restaurarea continutului proteinic al parului daunat. 

Reparare rapida a parului – Spray Due Phasette – Spray cu efect conditionant instantaneu asupra cuticulei si a fibrei parului, fara spalare. Unic in clasa lui ideal dupa vopsire sau dupa diferite tratamente chimice. Restaureaza valoarea fiziologica a pH- ului, a suprafetelor tratate chimic. Acizii aminoceratin, amestec compus din aminoacizi. Multumita greutatii sale moleculare mici, penetreaza in cuticula hidratind-o si   intarind-o din interior. Polimer cationic care permite o desfacere mai usoara a parului dupa spalare, elimina  efectul electrostatic, o protectie impotriva caldurii in timpul uscarii si o imbunatatire in luminozitate.

Vitamina multiactiva Pantenol (pro-Vitamina B5) functioneaza ca un hidratant, nutrient si conditionant. 

Tratament pentru varfuri despicate – Concentrat de macromolecule si de agenti nutritivi care fixindu-se in   interiorul parului repara varful firelor oferind un par lucios si flexibil.Este ideal pentru netezirea, repararea si protejarea varfurilor rupte si uscate. 

Lotiune antimatreata Selective Professional –Dandruff Control Lotiune antimatreata Selective Professional – solutie ideala pentru rezolvarea problemelor cu matreata. 

Concentrat de proteine reparatoare Selective Professional – Reconstructie intensa prin proteine inovative cu masa moleculara mica. Concentrarea mare a agentilor garanteaza restaurarea continutului proteinic al parului degradat

Acum ca am rezolvat problemele parului sa trecem la coafarea lui.

Produse Styling: 

Gel modelator EXTRAstrong – Gel fluid modelator cu fixare extra puternica, ideal pentru toate tipurile de par. Asigura o fixare de lunga durata fara a ingreuna parul si fara a lasa reziduri. Datorita noii technologi de siliconi microemulsivi, rasina acrilica de actiune fixativa si silicon polizat parul va fi stralucitor, va avea mare rezistenta la umiditate si inalta performanta de rezultatul final “efect de oglinda“. 

Lapte pentru intins parul – Lotiune fara spalare, special pentru par cret sau dezordonat pentru intindere perfecta. Ofera tratarea mai simpla a parului si control total asupra intregului volum de par, un efect de lunga durata rezistent la umiditate. Protejeaza impotriva caldurii inalte. 

Gel ceara lustranta modelatoare – Folosit in ultimul stadiu de modelare, ofera parului un efect lucios, forma si elasticitate fara a ingreuna parul. Microemulsie formata din materie prima de origine vegetala. Nu ingroasa si nu ingreuneaza parul.  

Ceara destructuranta CrazyHand – Ceara destructuranta creaza, tepi, spirale oferind stilului volum si textura majora. Se poate sculpta si remodela dupa vointa fiecaruia. Amestec de rasine fixative si ceara de fuziune inalta pentru un fixaj de efect mixt, remodelabil dupa plac. 

Spray pentru Extra Luciu – Amestec de siliconi activi cu un luciu veritabil care se depoziteaza pe par si reflecta lumina. Confera lejeritate parului si il face matasos si luminos. Filtru solar selectiv pentru o splendoare maxima a parului vopsit. Silicon de reflectie inalta, pentru un luciu fara sa ingreuneze parul.

Acestea sunt deocamdata produsele profesionale Diva Cosmetics, va voi tine la curent cu noutatile.

Daca deveniti client Diva Life Cosmetics beneficiati de reducere de pana la 40% la produsele preferate.

error: Content is protected !!