Detoxifiere

Detoxifierea inseamna eliminarea toxinelor din organism. Simptome care indica o cantitate prea mare de toxine in corpul nostru sunt starile de oboseala nejustificate ,balonarile si tulburarile digestive. O cura de detoxifiere curata ficatul, rinichii si sangele de substante nocive. De asemenea, aceasta intareste sistemul imunitar, imbunatateste sistemul hormonal si reduce dependenta de cafeina, nicotina, alcool sau chiar zahar. Cand ai dureri de cap sau de spate pentru care medicii nu au gasit o cauza, probleme de memorie, unghii fragile sau alergii frecvente, este bine sa incerci si o astfel de cura.
Eliminarea toxinelor din corp la intervale regulate de timp poate preveni aparitia multor probleme de sanatate , probleme precum psoriazisul sau migrenele . Cea mai buna metoda de detoxifiere este curatirea colonului. În colon se acumuleaza cele mai multe toxine care sunt puse în recirculatie, afectand intregul organism. O metoda rapida si sigura de detoxifiere este cura cu Happy Colon, un supliment alimentar 100% natural cu fibre de in şi psyllium.
Cea mai eficienta metoda de detoxifiere a colonului este folosirea plantelor si in special a fibrelor.
Cea mai eficienta metoda de detoxifiere a organismului este detoxifierea colonului. Folosind aceasta metoda de detoxifiere putem asigura eliminarea toxinelor din organism, ceea ce duce la o ameliorare semnificativa a starii noastre generale de sanatate. Multe dintre problemele de sanatate vor fi diminuate sau chiar vor disparea:
Afectiuni digestive: constipatie, tranzit intestinal lent, balonari, gaze intestinale, colon iritabil, hemoroizi, polipi intestinali, afectiuni biliare;
Alte afectiuni: afectiuni ale pielii (acnee, furuncule, eczeme), migrene, alergii, astenie fizica.
Beneficii pentru frumusete: piele mai curata si mai luminoasa, par mai stralucitor, mirosul corpului mai placut;accelerarea metabolismului si scaderea în greutate.
Pentru achhizitionarea Happy Colon trebuie sa va creati cont gratuit in magazinul online Ladys, crearea contului este gratuita si fara obligatii la comenzi. Toti clientii au reduceri la comenzi peste 65 de ron intre 5% si 35%.

error: Content is protected !!