De ce Ladys?

Catalogul Lady’s conține peste 1000 de produse cosmetice, parfumuri si accesorii la ofertă. La fiecare 5 săptămâni apare un nou catalog cu o mulțime de noutăți si promotii. Produsele Ladys sunt de calitate şi accesibile oricărui buzunar.
Livrare gratuită în peste 2300 de localități din țară(pentru comenzi de peste 50 de lei), livrarea se realizează în timp record (în doar 2 zile lucrătoare), prin curierat rapid, la adresa indicată de client.  În localitățile care nu sunt acoperite de curier trimitem prin Posta Română și livrarea este de asemenea gratuită. Durata de livrare prin posta este în medie de 5 zile.

In functie de valoarea comenzii primiti testere de parfum GRATUITE. Fiecare set de testere conține 15 fiole a câte 2 ml de apă de parfum (30 ml):

  • la plasarea primei comenzi ce depășește suma de 100 de lei, primiti setul de testere nr. 4,
  • la plasarea primei comenzi ce depășește suma de 200 de lei, primiti setul de testere nr. 3

  • când suma comenzilor plasate depășește 600 de lei, primiti setul de testere nr. 2,
  • când suma comenzilor plasate depășește 800 de lei, primiti setul de testere nr. 1,

Fiecare colet conține 4 pungi lucioase pentru cadouri GRATUIT. Poți testa produsele cumpărând testere de parfum, ruj și fond de ten la prețuri foarte mici.
Catalog gratuit la fiecare comanda.

Avantaje:
1)Comanzi produse cosmetice de calitate la prețuri foarte bune, chiar de la tine de acasă!
2)Primești produsele acasă, fără costuri suplimentare, în maxim 2 zile de la expediere!
3)Cu cât comanzi mai mult, cu atât discountul tău crește!
4)Câștigi bani recomandând magazinul prietenilor tăi!

Programul de afiliere Lady’s permite unui afiliat să obțină comision de la Lady’s pentru cumpărăturile clienților  cărora le-a recomandat magazinul nostru.
Dacă sunteți înscris ca și client Ladys, recomandați familiei și prietenilor produsele Lady’s si castigi garantat minim 10% din valoarea comenzilor lor. Veți câștiga de fiecare dată când aceștia achiziționează produse Ladys.

 

error: Content is protected !!