Ladys cosmetice pentru pielea sensibilă

Ladys cosmetice pentru pielea sensibilă linia de produse AA Help. Produse cosmetice pentru pielea sensibilă disponibile în catalogul Ladys și în magazinul online. Aceste produse cosmetice pentru pielea sensibilă AA Help sunt notate în catalogul Ladys. Cosmetice pentru pielea sensibilă cu formulă delicată special dezvoltată pentru pielea hipersensibilă. Produsele cosmetice pentru pielea sensibilă AA Help sunt un program dermatologic de ingrjire pentru pielea cu capilare dilatate și predispoziție la înroșire. Linia de produse cosmetice pentru pielea sensibilă AA Help conține cremă intens nutritivă, lapte demachiant, crema tratament, apă tonică hidratantă, gel de curățare antiacneic, cremă hidratantă matifiantă. Toate aceste produse cosmetice pentru pielea sensibilă nu conțin aditivi de culoare, fără parabeni, fără alergeni, fără parfum și au ph neutru. Sunt recomandate în special pentru pielea sensibilă, predispusă la iritații și reacții alergice.

Ladys cosmetice s-a impus pe piața românească prin cel mai bun raport calitate/preț. Și aceste cosmetice pentru pielea sensibilă sunt de calitate și la preț accesibil.

 

Cosmetice pentru pielea sensibilă AA Help

 

Cremă intens nutritivă pentru pielea sensibilă atopică – Pentru a reduce la minim riscul unei reacții

cosmetice pentru pielea sensibilă

alergice, formula cremei nu conține substanțe iritante(aditivi de culoare, parfum și parabeni). Ajută la refacerea pielii, oferindu-i un confort de durată. Uleiul de proumb care conține 23% acid y-linoleic, reduce pierderea de apă transpiderală și elimină senzația de piele uscată.

Crema este bogată în squalande măsline care împiedică deshidratarea epidermei și ajută la restabilirea filmului hidrolipid. Vitamina E protejează eficient pielea împotriva efectelor dăunătoare ale mediului. Prin inhibarea sintezei histaminei, curcubitina (substanță activă a semințelor de dovleac), calmează eficient orice simptom de inflamație. Alantoina și D-panthenolul au proprietăți calmante.

Lapte demachiant pentru piele sensibilă atopică AA Help – îndepărtează machiajul și impuritățile, în același timp calmează pielea. Glicerina și acidul hialuronic hidratează intens epiderma împiedicând astfel deshidratarea. Datorită proprietăților calmante ale curcubitinei, extractului de alantoină și a lemnului dulce, bogate în acid glicirizic, laptele calmează eficient iritarea și reduce roșeața. Astfel, aspectul sănătos și culoarea radiantă a pielii sunt restaurate. Nu conține parabeni, aditivi de culoare sau parfum.

Cremă tratament pentru pielea predispusă la înroșire AA Help– troxerutina și aescinul (derivatdin semințele de castan) reduc permeabilitatea vasculară, ajută la întărirea capilarelor îmbunătățind circulația și prevenind fragilitatea capilară. Capilarele devin mai puțin vizibile și astfel roșeața este redusă eficient. Uleiul din semințe de bujor îmbunătățește elasticitatea pielii, iar extractul de aloe are un efect intensiv de hidratare, eliminând iritarea pielii.

Lapte demachiant pentru pielea predispusă la înroșire AA Help – Aescinul(derivat din semințele de castan)reduce permeabilitatea vasculară, ajută la întărirea capilarelor îmbunătățind circulația și prevenind fragilitatea capilară , eliminând astfel roșeața. Alantoina are un efect calmant asupra pielii. Vitamina E protejează împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi și accelerează regenerarea pielii.

cosmetice pentru pielea sensibilă

Apă tonică hidratantă antiacneică AA Help – Acidul azelaic are un efect antibacterian și împreună cu vitamina B3 normalizează producția de sebum și previne formarea acneei și a punctelor negre. Glicerina hidratează intens pielea și o prtejează. D- pathenolul calmează eficient iritarea și reduce roșeața.

Gel de curățare antiacneic sebum control AA Help – gluconatul de zinc și extractul de lemn dulce au efecte antibacteriene și reduc crearea de puncte negre și acnee. Vitamina B3 reglează producerea de sebum, în timp ce extractul de căpșuni calmează pielea și iritarea. Gelul de curățare elimina eficient toate impuritățile de pe suprafața pielii fără a cauza uscarea acesteia.

Cremă hidratantă matifiantă antiacneică AA Help – acidul azelaic are efect antibacterian, calmează considerabil acneea și previne crearea de noi puncte negre și erupții cutanate. Glicerina hidratează intens pielea și o protejează. Extractul de lemn dulce normalizează funcția glandelor sebacee și reduce producția de sebum. D-panthenolul și alantoina au proprietăți calmante, reducând iritarea și inrosirea pielii. Crema este o bază perfectă pentru machiaj, este ușor absorbită și nu lasă strat uleios pe piele.

Ladys cosmetice pentru pielea sensibila, gama AA Help.

error: Content is protected !!