Balsam antiinflamator cu gheara dracului

Gheara-dracului si-a luat numele de la fructele ei deosebite, în forma de capsula, acoperite cu o multitudine de carlige miniaturale in forma de gheara. In timpul verii, aceasta planta perena taratoare. Floarea este frumoasa, in forma de trambita, colorata pe margini in nuante de la roz, la violet sau la purpuriu, iar spre centru este galbuie.. Gheara-diavolului este o planta ierboasa, care creste pe terenuri nisipoase si foarte aride, la altitudini de 500-1000 de metri, in Africa de Sud, in Namibia si in Madagascar. Are tulpina taratoare, care se infige in pamantul nisipos cu radacini foarte puternice, tuberoase.
Celebritatea extraordinara pe care aceasta planta a capatat-o in Europa si in Statele Unite se datoreaza, fara indoiala, efectului sau terapeutic, cu adevarat fenomenal, in bolile articulare. Fie ca este vorba de osteoartrita, de artroza, de poliartrita reumatoida, Gheara-dracului si-a dovedit eficienta. Gheara-dracullui poate ajuta la usurarea durerii si, în unele cazuri, poate imbunatati mobilitatea persoanelor care sufera de osteoartrita sau de reumatism degenerativ. Datorita proprietatilor antiinflamatorii, este foarte eficienta în tratarea afectiunilor articulare

CLIC PENTRU INSCRIERE GRATUITA

degenerative, dar si in ameliorarea durerilor produse de afectiunile acute osteoarticulare. Folosita in cure repetate, aceasta planta inlatura durerile reumatice si imbunatateste mobilitatea articulara. De asemenea, gheara-dracului este indicata si în artroze, spondiloze, artrite, entorse, contuzii, bursite, fracturi, nevralgii, mialgii, dar si in tratamentul poliartritei reumatoide si a gutei.
In oferta Ladys cosmetice veti gasi Balsam antiinflamator cu extract de gheara dracului, formula traditionala germana, calitate superioara. Formula concentrata cu extract de radacina de gheara dracului. Balsamul are puternic efect antiinflamator care ajuta calmarea si reducerea inflamatiilor, calmarea durerilor musculare sau reumatismalesi stimularea circulatiei.
Pe langa balsamul antiinflamator cu extract de gheara dracului in catalogul Ladys veti mai gasi si puterea ursului, puterea calului, gel analgezic cu extract de gheara pisicii, etc.. Pentru a comanda aceasta crema sau orice alta crema terapeutica pentru reumatism, cicatrici si pete pigmentare, bataturi, etc., trebuie doar sa va inscrieti AICI, fara absolut nici o obligatie la comenzi lunare, in plus imediat dupa inscriere veti primi un catalog Ladys absolut gratuit prn Posta Romana, pentru comenzile ce depasesc 50 de lei transportul este gratuit, comenzile ce depasesc 65 de lei au discount de la 5% pana la 35%. La fiecare comanda primiti cadouri, cataloage gratuite si pungi pentru cadouri.

error: Content is protected !!