AQUA COOLKEEPER

Nu stii cum sa te racoresti in zilele calduroase de vara? Caldura este insuportabila? Acum te poti proteja de căldură în zilele caniculare cu bandana si manseta roacoritoare Aqua Coolkeeper.

Bandana formata din mai multe rezervoare umplute cu cristale de racire, acopera eficient suprafata capului. Cristalele răcoritoare se hidrateaza cu apă, preiau apoi caldura de la corpul nostru si o transfera apei de hidratare care se evapora continuu.
Manseta, formata din mai multe rezervoare umplute cu cristale de racire, acopera eficient artere prin care circula sangele, preluind caldura de la acestea si racind astfel intreg corpul. Efectul este similar cu a tine incheietura mainii sub un jet de apa rece. Avantajul mansetei este ca permite mobilitatea corpului si poate fi purtata in orice imprejurari.
Racorirea capului este cea mai eficienta metoda de racire a corpului, cu efecte imediate de reconfortare. Avantajul bandanei fata de alte metode de racire a suprafetei capului este ca permite mobilitatea corpului si poate fi purtata in orice imprejurari.
Cum functioneaza: Cand pui Aqua CoolKeeper in apa, HydroQuartz-ul special se activeaza si formeaza un gel racoritor.
Acest gel HydroQuartz absoarbe caldura corpului tau si o elimina prin evaporare. Te racoreste instant si continuu. Aqua CoolKeeper ramane rece pana la 2 zile! Nu ai nevoie de congelator sau frigider. Pune Aqua CoolKeeper in apa rece si il poti folosi în cateva minute! Accesoriul Aqua Cool va creste în volum si va deveni moale la atingere si confortabil pentru utilizare.
NU LASATI PROSDUSUL Aqua CoolKeeper SA SE DILATE PREA MULT. Prin apasare usoara, se elimina surplusul de apa, dar cu grija sa nu aplicati o forta foarte mare asupra lui. Accesoriul poate fi racit si în frigider, dar nu în congelator. Asa, veti obtine un produs perfect pentru un drum lung canicular. Nu-l folositi niciodata direct din frigider aplicandu-l pe copii sau pe persoane care nu pot comunica atunci cand acesta devine incomod pentru folosire sau nu il pot înlatura singuri.
Se poate spala si reutiliza tot timpul. O spalare usoara cu sapun si apa rece si e ca si noua.
Produsele Aqua CoolKeeper nu trebuie sa vina in contact apa sarata, benzina, motorina, lichide uleioase, alcool, înălbitor sau clor .

Nu mai suferi de caldura! Fii activ, fii sanatos!
Protectie de canicula pentru tine si cei dragi cu accesoriile Aqua pe baza de cristale Hydroquartz, reduce temperatura corpului si iti creste confortul în zilele caniculare.
Aqua CoolKeeper este sigur si non-toxic.
Produsele Aqua CoolKeeper se pot achizitiona din magazinul online Ladys la un pret exceptional. Este nevoie de crearea unui cont de client gratuit si fara obligatii, transport gratuit la comenzi de pete 50 de lei si reduceri intre 5% si 35% la comenzi de peste 65 de lei.
Creare cont gratuit AICI.

error: Content is protected !!