Diva Life Cosmetics

Diva Life Cosmetics este o companie lansata in 2012, conceputa de o echipa cu experienta de peste 10 ani in vanzari directe si mlm. Conducerea companiei este alcatuita din fosti lideri care au realizat performante de top in alte companii, dorind sa-si foloseasca toata experienta acumulata spre a oferi un suport maxim tuturor celor care se alatura companiei.

Produsele distribuite de Diva Cosmetics apartin unor branduri recunoscute international, cuprinzand o gama larga, de la cosmetice si parfumuri, pana la produse de ingrijire si curatenie. Aceste produse nu se regasesc in magazine, lucru ce ii confera reprezentantilor un foarte mare avantaj la vanzare, oferindu-i exclusivitate, fara a avea concurenta.

Daca te inscrii ca reprezentant Diva Life Cosmetics, realizezi o activitate placuta  în timpul liber si castigi bani fara a avea un program stabilit. Nu ai un număr de comenzi obligatoriu. Ceea ce trebuie să faci este să cunosti produsele Diva Life şi să le promovezi prietenilor,  cunoscutilor  si potenţialilor tai clienţi. Produse de machiaj, parfumuri, deodorante, produse pentru copii, pentru barbati, de curatenie. Produsele Diva Life sunt certificate ISO sau au primit numeroase premii pe pietele internationale fiind recunoscute pentru calitatea desavarsita si tehnologiile avansate folosite pentru fabricare. Acestea dovedesc o calitate inalta prin cateva elemente, mai exact nu sunt testate pe animale, nu contin uleiuri minerale si nici parabeni.

Marcile comercializate sub brandul Diva Life Cosmetics, sunt:

 

INSCRIERE GRATUITA DIVA LIFE COSMETICS

Soliteint –  Mystic – Blue.Up – Dalma –Camea – Be Impulsive – Amaril – Syrene – Cynex – Insette – Insignia – Shamtu – Mystic si alte submarci.

La inscriere  primesti gratuit catalogul tiparit in cutia postala chiar daca nu faci comanda o data cu inregistrarea. Comisionul tau este intre 5 si 40% din comenzile plasate de tine.

Comandând produse din catalog, beneficiezi de discount după cum urmează:

50 – 79,99 = 5%

80 – 99,99 = 10%

100 – 119,99 = 20%

120 – 229,99 = 25%

230 – 379,99 = 30%

380 – 799,99 = 35%

Peste 800 = 40%

Cu Diva Cosmetics poti avansa in postul de coordonator. Te decizi sa iti creezi propria echipa de reprezentanti si devii coordonator, Diva Life te recompenseaza pentru efortul depus prin comision pe trei nivele, dupa cum urmeaza:

10 % – Nivelul 1
 5 % – Nivelul 2
 3 % – Nivelul 3

 

In momentul in care recomanzi noi clienti (reprezentanti) devii coordonator,  iar dupa cumparaturile efectuate de acestia, Diva Cosmetics ofera un commision ce poate ajunge la 18%.
Tot ce trebuie sa faci, este sa recomanzi afacerea Diva Life tuturor cunoscutilor tai.
Dupa inscriere in contul tau  vei gasi un link pe care il poti trimite potentialilor inscrisi, iar pe acel link oricine se inscrie, se va inscrie in reteaua ta si imediat dupa acestia fac cumparaturi, vei incepe sa primesti comisioane in urma inscrisilor tai.
Fiecare inscris are un cod unic ce nu se repeta, asadar sunt evitate confuziile neplacute.
Comisionul acumulat il poti folosi la cumparaturile tale, scazand astfel valoarea facturii sau mai mult poti primi gratuit produsele comandate de tine.
Exemplu:
– ai un comision de 50 de lei
– doresti sa comanzi produse in  valoare de 120 de lei la pret de factura
– din valoarea facturii de 120 de lei se scade comisionul tau de 50 de lei, deci vei plati doar 70 de lei
Pentru cei care sunt persoane juridice, pot sa primeasca comisionul in numerar in urma semnarii unui contract. Suma trebuie sa fie de minim 200 ron. Mai multe detalii sunt oferite in momentul cazurilor concrete.
Daca in grupa unui coordonator se intorc colete (retur), costurile de expeditie se vor scadea din comisionul acestuia, asta inseamna ca fiecare coordonator trebuie sa tina legatura in permanenta cu grupul de inscrisi, astfel incat sa se evite neplacerile sau comenzile fictive.
Diva Life Cosmetics detine o platforma online foarte moderna si performanta, astfel fiecare persoana isi poate verifica grupa, persoanele noi inscrise, comenzile acestora, comisioanele acordate, situatia coletelor.

Livrare si plata

Livrarea
Se efectueaza prin Posta Romana, coletul ajunge in circa 3 zile de la confirmarea trimiterii comenzii.
Vei primi  cutia postala un mandat postal, prin care esti anuntat ca ai un colet de ridicat de la oficiul postal mentionat pe mandat.
Plata coletului
Se face ramburs, asta inseamna ca in momentul in care mergeti la oficiul postal sa ridicati coletul, trebuie sa il achitati.

Inscrie-te acum si primesti gratuit catalogul de produse, beneficiezi de transport gratuit la comenzi de peste 120 de lei, posibilitatea de a cumpăra mai ieftin produsele tale favorite, posibilitate de a promova in functia de coordonator, dacă îţi creezi propria retea de reprezentanţi, devii coordonator, iar de pe urma echipei tale câştigi comisioane de 3, 5 şi 10 %. Iti poti vedea situatia retelei in timp real, cataloag gratuit la fiecare comanda, mostre gratuite.

Comenzile cu valori mai mici de 50 de lei, nu beneficiaza de discount, la care se adauga taxa de transport de 7 lei.

CLIC PENTRU A VIZUALIZA ONLINE CATALOGUL DIVA LIFE COSMETICS

INSCRIERE GRATUITA DIVA LIFE COSMETICS

error: Content is protected !!